@azyyatiliah

azyyatiliah.com Giveaway 2018 | Win Duck Card Holder



5.12.2018. Today is my birthday! Sempena birthday tahun ni sis nak jemput ramai-ramai anda semua menyertai giveaway 2018 ini. Kebetulan Disember adalah festive season, maka kita nak bagi hadiah istimewa sempena giveaway kali ini. Tidak lain dan tidak bukan....



Drumroll
.
.
.
.
.
.


Duck Card Holder worth RM150 x 1 winner

  • Customized metal hardware
  • Magnetized closure
  • Comes with a D ring to hang your favourite keychain
  • Material: Cross-hatched leather

Suka tak? Suka tak?



Syarat penyertaan

1. Follow blog  Azyyati Liah bagi yang belum follow

2. Follow Google +Azyyati Liah  di Google Badge

3. Follow Instagram azyyatiliah

4. Buat entry khas bertajuk "azyyatiliah.com Giveaway 2018 | Win Duck Card Holder" & letakkan sekali banner di atas dan backlink ke entry giveaway ini.

5. Sila masukkan link penyertaan anda di ruangan komen di bawah

Itu sahaja! Simple. Giveaway berlangsung sehingga 31 Januari 2019.


Credit pic: The Duckgroup



Terima kasih di atas kesudian anda semua untuk menyertai "azyyatiliah.com Giveaway 2018 | Win Duck Card Holder"



TIPS: Entry khas mestilah menarik. Korang perlu juga aktif komen di mana-mana blog post atau di instagram. Sis sendiri akan pilih pemenang. Jadi haruslah menonjolkan diri okeh!




19 comments:

  1. waalaikumslm.. happy birthday sis.. semoga panjang umur dan murah rezeki selalu.. InsyaAllah sy akan join GA ni.. tp picture sis tu x boleh copy la.. blog, ig dah lama follow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin Ya Rabb. Tq :D
      Sila join please....oh pic tu boleh screenshot

      Delete
  2. Doneeeee

    https://mommycici.blogspot.com/2018/12/azzyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    Happy Birthday btw <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awalnyaaa sistur! Dapat markah bonus nih :D
      Tq btw

      Delete
  3. sy join ya..

    http://www.ceriteraibu.com/2018/12/azyyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    ReplyDelete
  4. https://www.cikash.com/2018/12/azyyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck-card-holder.html

    ReplyDelete
  5. http://www.sisgee.com/2018/12/azyyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    ReplyDelete
  6. join :D
    https://www.shuhaidasaad.com/2018/12/azyyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    ReplyDelete
  7. join...

    https://seindahcerita.blogspot.com/2018/12/azyyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    ReplyDelete
  8. ana join ya
    https://adna2029.blogspot.com/2018/12/azzyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    ReplyDelete
  9. Salam akak join
    http://www.sheilainspire.com/2018/12/azzyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    ReplyDelete
  10. join..
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2018/12/azzyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan ...

    https://cikaddacomel79.blogspot.com/2018/12/azyyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan & Hepy Blated bday..

    https://ejulz.blogspot.com/2018/12/azyyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    ReplyDelete
  13. sebelum tu happy birthday , MN join ya

    https://misynellynelissa.blogspot.com/2018/12/azyyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum . .
    S.K. join ;

    https://stnrsyfh.blogspot.com/2018/12/azyyatiliahcom-giveaway-2018-win-duck.html

    Semoga murah rezeki . . Ameen

    ReplyDelete