Favorite Posts

Atmosphere 360 Revolving Restaurant in KL Tower

Read Article →
  Salam Jumaat. Quick info and qucik update. Tempat best untuk celebrate birthday atau anniversary. Kalau anda nak rasai pengalaman menjamu ...
Written by : azyyatiliah.com
0 Comments

12th Anniversary

Read Article →
E h-eh-eh dah tahun ke-12! MashaAllah Tabarakallah. Happy 12th anniversary hubby *itupun kalau beliau baca blog ni* Alhamdulillah All...
Written by : azyyatiliah.com
2 Comments

Oh Gelang Emas!

Read Article →
Kelmarin dulu tengok dalam Buletin Utama TV3, harga emas cecah paras tertinggi dalam sejarah. Berpotensi cecah RM300 segram. Sejak dua me...
Written by : azyyatiliah.com
2 Comments

MCO During Aidilfitri 2020

Read Article →
Baru nak kongsi gambar raya Aidilfitri 2020. Hari tersebut dalam sejarah tak balik beraya di kampung. Pertama kali beraya berdua. Not bad...
Written by : azyyatiliah.com
0 Comments

K-Drama

Read Article →
Singgah jap buang sawang. Tahun 2020 ni kuterasa makin menjauhi media sosial. Tah kenapa jadi camtu. Ada juga datang pemikiran nak dele...
Written by : azyyatiliah.com
0 Comments

22 Ramadan 1441 H

Read Article →
Assalamualaikum dan hi. Salam Jumaat untuk semua. Kelip-kelip mata dah masuk hari ke-59 Perintah Kawalan Pergerakan di Malaysia. Semua o...
Written by : azyyatiliah.com
2 Comments

Tanah Aina Banana Leaf Restaurant, Batu Tiga Shah Alam

Read Article →
Dah 2 minggu kiteorang stop aktiviti hiking tapi diganti dengan aktiviti di gym sahaja. Kes penyakit melibatkan wabak Covid-19 di Malay...
Written by : azyyatiliah.com
1 Comments

Perintah Kawalan Pergerakan Berkuatkuasa 18-31 Mac Seluruh Negara

Read Article →
Dunia Islam sepi tanpa umrah dan tawaf sampai Imam Masjidil Haram menangis teresak-esak. Sedih sungguhla tengok video yang viral tu. Ki...
Written by : azyyatiliah.com
0 Comments

Hiking @ Bukit Batu Putih, Tanjung Tuan PD

Read Article →
Eh-eh-eh korang berdua ni memang tiap-tiap minggu pergi hiking ke camne? Hmm nampaknya begitulah. Selagi ada kudrat, kaki dan lutut ku...
Written by : azyyatiliah.com
0 Comments

Baucer Digital Pelancongan Domestik RM100 Seorang

Read Article →
Salam Jumaat. Hangat betul isu politik Malaysia beberapa hari kebelakangan ini. Tak percaya Malaysia kini mempunyai Perdana Menteri Inte...
Written by : azyyatiliah.com
2 Comments

Hiking Bukit Gasing

Read Article →
Salam gais. Tajuk blog: Hiking Bukit Gasing. Pertama kali  tau hiking Bukit Gasing. Entrance dah betul dari Hutan Pendidikan Bukit Gasin...
Written by : azyyatiliah.com
0 Comments