@azyyatiliah

Hetian Foldable Mini Travel Steam Iron



Hi kaki travel! Sale 11.11 dah selesai. Kini tiba year end sale pulak 12.12.

Dah survey ke nak beli apa di Lazada atau Shopee?

Saya ada survey beberapa item. 






Produk detail:
- Ringan dan siap boleh lipat dengan size iron yang kecil molek. Mini size iron.
- Siap ada steamer. So ini adalah steam iron.
-Power: 220V ~ 240V
-Rated Power: 700W
-Suhu adjustable dengan 4 gear thermostat
-Sesuai untuk material nylon, silk, wool, cotton, linen, chemical fiber

Ok memang sesuai untuk travel iron nih!

Harga paling murah di Shopee RM25.90 tidak termasuk postage.  Kat Lazada pun harga RM25.90 tidak termasuk postage. Plug jenis 2-pin China. Oklah harga pun tak sampai 30 ringgit kan. Tak boleh nak demand quality setanding Tefal. Kalau ada budget lebih bolehla beli hat yang mahal sikit. 

Pasnih boleh bawak shawl duck pi travel 👻






No comments:

Post a Comment