@azyyatiliah

Cuti-Cuti Malaysia di Cameron Highlands Resort





Rancangan asal nak ke Jepun. Bila tengok bajet rupanya boleh sampai Cameron Highlands :) Bersyukurlah dapat juga peluang nak bercuti. Hubby ada break kejap beberapa hari. Lepas google akhirnya kita decided cuti-cuti Malaysia di Cameron Highlands Resort!

Kali terakhir ke Cameron lebih kurang 7-8 tahun lepas. Pergi dulu sudah ronda merata sekitar Cameron Highlands. Tak rasa nak ulang aktiviti yang sama. Jadi trip kali ni kita buat dari perspektif berbeza. Tourist yang visit Malaysia ke Cameron Highlands suka pilih Cameron Highlands Resort sebagai tempat menginap. Jadi kami pun nak ferfeeling tourist walaupun di negara sendiri! 'Malaysia Truly Asia'. Memeriahkan kempen Visit Malaysia 2020. Apa istimewanya Cameron Highlands Resort ni. Stay tuneeeeee lah...ini hanyalah teaser.


6 comments:

  1. nice view.
    tak pernah lagi stay sini.
    hmmm gatal la tgn saya nak klik klik cari rate nyer :)

    ReplyDelete
  2. suka hotel ni tepi jalan.. before depa upgrade jadi 5stars harga dulu biasa je tapi skrng hehehehehe.. mampu lalu je depan tu. but for retreat n special occasion why not. we deserve our break..

    ReplyDelete
  3. cantik semua pic ni..mesti husband yg snap kan heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww...terima kasih Cik Jari Manis bukan kaleng kaleng nih sebab one of the famous travel blogger yang memuji. Hehehe. Actually not really. Picas scenery kita yang snap sendiri :)

      Delete