@azyyatiliah

My Lazada 1111





Ya Allah. Order 2 barang untuk keperluan suami (moisturizer + toner) Yang sampai 14 barang with gift box packaging! Kita pun dapat pakai Clinique. Macam manalah diri ini tidak terapung-apung di atas awan. Sampai sekarang masih di awan. Bukankah berbaloi-baloi begini. Terima kasih Clinique Flagship Store kerana menceriakan hariku. 


Ok nak revealed tips. Bila shopping di Lazada PENTING untuk cari barang dari flagship store dulu. Jadi kita yakin dapat barang ori dan authentic. Barang pun dijamin sampai. Insya-Allah. Pastu macam saya concern tentang tarikh luput. Beli kat sini tarikh luputnya masih lambat lagi. Manufacturing date dalam tahun 2019. Products yang sampai pun bersih tidaklah stok lama dan berhabuk. Kalau takde jugak barulah cari trusted seller. Korang boleh refer rating & baca review dulu sebelum beli. Dah yakin baru purchase okey? Beauty products ni bahaya sikit. Bimbang juga kalau dapat yang clone kan. Jahanam pulak kulit wajah nanti.


#BiggestOneDaySale! dah selesai. So...beb banyak tak kemusnahan yang berlaku? Dah sampai ke semua barang-barang yang diorder. Kami sempat beli 5 item. 2 daripadanya barang elektrik (ingat tau cari dari flagship store). Alhamdulillah hat kami semua dah sampai :)

Are u ready for 12.12 SALE?



No comments:

Post a Comment