HiBlendr Review & Promo Code

 



Blend into the New Norm! Gitu. Sekarang ramai show off berkongsi healthy lifestyle. Teknologi dah ada rugi tak guna. Kalau harga affordable, praktikal dan boleh digunakan setiap hari barulah ROI berbaloi. Boleh kata kerap, pagi-pagi saya akan blend smoothies dulu sebelum breakfast. Makan buah kan elok time perut kosong. Balik jogging or gym (sekarang close due to pandemic) or workout or brisk walk or skipping or watever aktiviti kercergasan di waktu pagi, balik rumah cari air dulu. So smoothies or healthy fruit juices paling cepat dan senang buat. Sebelum ni guna blender big capacity. Sejak dah ada hiblendr memang guna ini saja everyday! i'm loving it.




Capacity 350ml. Sesuai untuk sorang minum. Boleh blend buah, small ices, frozen fruits. Ikut kreativiti dan kesukaan masing-masing. Boleh juga if nak campur yougurt, protein powder, beet roots powder, acai berry powder, oat, chia seeds dan lain-lain. Satu nak pesan, kecil-kecil cili padi ni. Jangan pandang rendah pada blade hiblendr ni k.


Cara guna:

1. Sunkist sebiji potong kecil. Add some water. Long press the start button for 2 seconds to activate.

2. Put it upside down for 40 seconds, blender will stop automatically.

3. Taaa-DAA! Orange juice is done.




Inilah minuman kiteorang waktu pagi masa perut kosong before breakfast. Perut lawas okay. Bersih usus. Size blender kecil, wireless, portable, ringan macam ni senang nak basuh dan nak urus. Ada 3 pilihan warna putih, pink and dark blue. Saya pilih warna putih. Full charge lebih kurang 2.5 jam. Lepas full charge boleh blend sampai 12 to 15 kali baru charge semula. Saya dah cuba hiblendr ni lebih sebulan. Sebab tu review kat sini kot-kot ada yang mencari. Serious wei, kitchen gajet yang ni memang berbaloi beli. 


Innovative Smart Lid Safety System. Memang tak tumpah. Pendek kata selagi tak rapat selagi itu tak boleh blend. Pastu keluar lampu merah warning. So secure di situ. Boleh letak dalam beg dan bawa ke mana-mana. Senang nak bawa pergi travel ni. Kotla pergi resort dapat buah-buah free dalam bilik. Hahah. Blend kan aje lepas ni. Sangat menarik bukan? Kalau nak beli dari official store boleh masuk PROMO CODE: AZIEHB untuk dapat diskaun. Jangan kata sis tak payung. Selamat mencuba :)




Resepi Jus Perut Kempis

1 biji epal hijau

Beberapa slice nenas

Sedikit air


Resepi Susu Pisang

1 biji pisang

Setitik dua esen vanilla

Susu segar Farm Fresh / Almond Milk

1 tbs susu pekat manis



Official website: SINI

No comments:

Post a Comment