Duit Percuma Dengan Shopback?

 

Apa itu Shopback? Nak duit percuma dengan Shopback? Mestilah nak...kan..

Rasanya ramai dah yang dengar shopback ni sejak dari 2018 lagi. Mungkin ramai yang sudah memanfaatkannya. Saya pun pengguna aplikasi Shopback jadi hari ini rasa nak berkongsi kelebihan dengan anda semua sebab dah terbukti ia bukan scam. Rugi pula kalau tak kongsi! 

Target aplikasi Shopback untuk pembeli online yang tegar. Ketika musim pandemik Covid ni confirm ramai yang pilih untuk shopping online sebagai langkah kurangkan risiko jangkitan. Fuh memang berbaloi kalau install Shopback. Sebab setiap pembelian dapat CASHBACK. Cashback atau pulangan tunai adalah konsep penjimatan dengan pembelian. Kita beli kita dapat komisen. Komisen masuk dalam akuan bank terus bila kita tekan button withdraw. Pastu tiada paksaan pembeliaan seperti MLM, dan kita beli barang ikut keperluan atau bajet kita sendiri. 

Ok install dulu Shopback

Referral Code: KWtfcX



Paling penting Shopback sedang bekerjasama dengan lebih 500 e-peruncit yang terkenal dan nama besar di Malaysia. E-Peruncit yang memang tidak asing di Malaysia seperti Shopee, Malaysia Airlines, Traveloka, Nike, Adidas, ZALORA, Booking.com, KLOOK, Foodpanda, FashionValet, Sephora dan lain-lain lagi. Nak bercuti, nak food vaucher, nak beli barang dapur semuaa ada. 


Macam mana cara nak guna?
Install aplikasi Shopback
Contohnya  nak buat pembelian di FashionValet; login Shopback dulu, then cari store FashionValet dan aplikasi Shopback akan redirect ke portal FashionValet. 
Buat pembelian, dan tadaaaaa komisen akan masuk dalam Shopback. 
Kumpul dulu banyak-banyak sikit then withdraw!
Enjoy your komisen!
Mudah bukan.....







No comments:

Post a comment