Big Breakfast dengan NANDOS, Tengahari Masakan Chef Wan, Minum Petang dengan KrispyKreme


Assalamualaikum. Saja nak bagitahu rasanya tahun 2020 merupakan tahun paling banyak memasak dengan aneka resepi masakan baru. Gara-gara Perintah Kawalan Pergerakan sepanjang tahun. Tahun 2020 juga merupakan tahun paling lama berkurung dalam rumah, tahun paling banyak duduk rumah tak keluar-keluar juga merupakan tahun paling jimat berbelanja. Hew.


Bab masakan, kita cuba kreatif dengan apa saja yang ada kat dapur sampai korek kabinet dalam-dalam. Haaa semua orang pun macam tu juga kan. Ada masa buntu memikirkan lauk-pauk apa pulak yang hendak dicuba esok hari. Setelah berpenat lelah masak perlu juga ada hari kita sebagai isteri nak gantung periuk. Dulu boleh juga gantung periuk time kenduri kendara. Tahun ni kalau dapat makan lauk kenduri tu kena manfaatkan sebaik-baiknya sebagai ubat hilang kempunan. Sekiranya hari ini merupakan hari gantung periuk anda maka bergembiralah dengan promosi di bawah. Nah ini ada promo 15% sehingga 31 Disember 2020. 



Hari-hari makan lauk pauk kampung sesekali nak juga makan western sihat macam NANDOS ni kan. Sesambil bolehla kumpul cili. Jadi SAYA NAK ORDER NANDOS



Nak rasa air tangan Chef Wan? Nah De.Wan 1958 by Chef Wan ada open untuk delivery. Lagi hebat sampai ke rumah anda. Tapi tertakluk kepada kawasan tertentu. Boleh check sendiri. Inilah masanya nak rasa air tangan chef tersohor negara. Pastu bolehla korang komen dan bagi review kan. Kena ingat air tangan Chef Wan memang harga premium. Rugi kalau tak rebut peluang dengan diskaun 10% ni. Yang penting ada juga diskaun dari nan hado langsung. Tak begitu? SAYA NAK ORDER NASI KERABU BUNGA TELANG.



Tak sah jika tidak diakhiri dengan pencuci mulut yang manis-manis. Sekali sekala takpa. Lama dah tak menikmati KrsipyKreme. Nak pergi shopping mall bimbang dijangkiti Covid. Jadi kita order delivery sahaja. SAYA NAK ORDER KRISPY KREME.


NOTA: Bila order jangan lupa masukkan PROMO CODE!



No comments:

Post a comment