Atmosphere 360 Revolving Restaurant in KL Tower

 

Salam Jumaat. Quick info and qucik update. Tempat best untuk celebrate birthday atau anniversary. Kalau anda nak rasai pengalaman menjamu selera dengan view 360 darjah bandaraya Kuala Lumpur boleh try pergi Atmosphere 360 Revolving Restaurant. Restoren berputar dengan ketinggian 282 meter!

Musim-musim hujan dan musim-musim PKP-Pemulihan ni bukannya boleh pergi mana sangat. Maka marilah beraktiviti makan-makan beramai-ramai. Sesuai sangat ni kalau nak celebrate birthday atau anniversary. Si dia pasti senyum manis dari malam sampai esok pagi. Haaa gitu.

Mari sis kongsi baucer menarik tersebut:

- Semi Buffet Lunch RM74.70

-Semi Buffet Hi Tea RM52.20

-Semi Buffet Dinner RM135

Nota: Harga ni tak dapat kat tempat lain tau. Kalau korang deal direct pun tak dapat harga ni. Harga ini khas untuk yang beli baucer online melalui SINI sahaja. So jangan lepaskan peluang K.





No comments:

Post a comment