Kaw Kaw Sale



Salam hujung minggu semua. Sempat sis update blog sementara tunggu hubby habis meeting. Sajalah nak kongsi ni, nanti kata bolot sorang-sorang. Sempena Chinese New Year Eve banyak store-store online yang lakukan sale besar-besaran. Sis perati je. Ingatkan sale hujung tahun dah cukup gempak. Rupanya sale CNY paling gempak.


Walaupun skincare jenama SK-11 (emm bunyi macam takbur pulak dah) tapi masih lagi gunakan produk-produk dari drugstore! Antaranya Good Virtues Co untuk body bath. Ya Rabbi best produk GVC ni. Bau dia fuhhh best sangat. Wangi satu bilik air! 


Kadang-kadang datang musim kulit kering terutamanya musim panas lit lit. Maka air tak cukup dalam badan. Sis akan guna Dry Skin Relief Gentle Cleansing Body Wash dari Dove Derma Series. Takda bau, teksturnya pun lembut. Oleh itu, penting untuk grab masa Kaw Kaw Sale nih. 


Oh scrub badan bau Blood Orange dari range Naturals by Watsons. Bau orange. Ni dah kali kedua repeat. Beli 200g setahun kemudian baru habis. Pastu apa lagi ek? Haaa...mesti St Ives scrub muka sangat familiar kan. Yaaa...kita dan hubby pun guna itu juga untuk scrub muka. Memang dari remaja sampai ke usia belia ni dah hampir menjengah 4 series pun masih guna produk dari drug store!


Go to Watsons!

40% off on Shampoo, Conditioners and Hair Color for these selected brands

Bad Lab, Botanifique by Lux, Clear, Dove, Elseve, Good Virtues Co, Hair Recipe, Naturals by Watsons, OGX, Pantene, Rejoice, Sunsilk, Hair System, Head and Shoulders, Herbal Essences, Tresemme, Tsubaki



50% off Brandwide
Cosmetics Brands including: Maybelline, SilkyGirl, In2It, Loreal Paris, Revlon, Rimmel, Max Factor



40% off brandwide on these skincare 

Brands including: Bio Essence, Clinelle, Collagen by Watsons, Cosmoderm, Garnier, Guerrisson, Hada Labo, Himalaya, Loreal, Miseoul, Nano White, Neutrogena, Nivea, Nutox, Olay, Pink by Pure Beauty, Pure Beauty, St Ives


Youth these days...bertuah. Semua benda klik klik dari laptop sahaja :0  Tahu-tahu delivery man ting tong depan pintu. Easy peasy lemon squeezy. We have so much technology available nowadays. Life is now easier....


No comments:

Post a Comment