The Barbie x dUCk






The Barbie x duck in Dreamer, December 2019


Sempena ulangtahun Barbie yang ke-60 tahun ni, The Duckgroup bijak manfaatkan peluang dengan berkolaborasi keluarkan exclusive 'Limited Edition' The Barbie x Duck print scarves. Semua warna on point! Gegirls of courselah kenal Barbie. Masa kecil kita tengok kawan-kawan main..but it's ok. Dah besar panjang ni haruslah tak lepaskan peluang beli Barbie scarves.

Sebelum jam 12 tengah malam buka laptop dah muncul dalam web. Lahhh belum pukul 12 tengah malam dah ada upload ke. And 8 minit kemudian sold out. Pfttt.... Oh lupa nak cerita yang web dan app FV crappy as usual. Dah masuk cart, dah masuk MSOS code, already settled payment and out of sudden it's gone! Bukan sekali  tapi lima kali cuba gitu jugak. Dah biasa dah. Yang tahu tu tahulah. Penat je nak emo-emo. Kecewa tu simpan dalam hati aje. Asal Limited Edition COMFIRM web FV problem. Sejak dolu-dolu lagi. Takde rezeki...

Esoknya jam 9.15am saja-saja refresh web FV..lahhh ada 'Dreamer' in square muncul depan mata. Terus purchase dan walla berjaya!

Dapatlah sehelai buat kenangan. Hiks.
Now dah unfollow @theduckgroup buat sementara waktu. Bahaya!


No comments:

Post a Comment