@azyyatiliah

Duck Store One Utama



Semua duck store sangat instaworthy!


Salam. Sajalah kita throwback gambar lama. Nak kongsi satu rahsia ni. I have weakness for beautiful duckscarves. But I have no problem sharing my weaknesses with you gais :)

Zikir yang selalu sis apply bila deal dengan setiap keluaran baru duck ialah: I love duck, but love in a smart way, stay sane so i can continue to buy duck longer!

Hahaha memang berkesan. Bahaya kalau terlalu obses. Kena sentiasa beringat dan berpada-pada. Boleh bankrap kalau selalu beli tudung duck ni. Lately The Duckgroup kerap sangat launch koleksi terbaru. Jadi kita beli koleksi duck yang betul-betul spark joy sahaja.

Dulu love relationship dengan Ariani. Now dengan Duckscarves lah pulak sejak tahun 2014. Hubungan ni tak tahulah bertahan berapa lama. Just wait and see.

How to start a duckscarves collection? Tunggu SALE. Black Friday Sale, Birthday Sale, Opening New Store Sale. Haa masa tu sesuai sangat nak grab sehelai sebab salenya sangat berbaloi. Untuk koleksi Premium Basics memang sis beli masa sale.

Kenapa suka sangat dengan duckscarves? Hentahlah. Pening memikirkannya. Huhu.


1Utama Got Ducked. The dUCk Library
Lot G128, 1 Utama Shopping Centre


Kreatifkan. Dekorasi store ala-ala library. Bolehlah feeling pilih buku eh tudung.

My duckside (>_<)


Bukan boleh kenyang pun beli tudung. Silalah istighfar...


Makan hat ni baru kenyang......



Till then...Wassalam...


2 comments:

  1. Setiap orang ada kesukaan yang berbeza.. Pastilah ada keistimewaannya sampai lama juga bertahan minat tu.. Tapi masih bagus sebab tak membeli pada setiap keluaran..

    ReplyDelete
  2. Saya ada duck juga, tp asyik syg nak pakai bila pikir harga 😂😂

    ReplyDelete