@azyyatiliah

Kepak Ayam di Wingstop


Random post. Hubby selalu sebut nama Wingstop. Sejenis kepuasan bila dapat bawa isteri datang makan sini. Kebetulan kami jalan-jalan cari barang dalam The Curve, datang promoter comei lotei sedang pegang sepanduk bagitau ada promotion pada hari tersebut. APAAADIA. PROMO. Ya sempena 25th anniversary Wingstop. Sejenis kepantangan dengar promo-promo ni. Selagi boleh nak jimat saja. 

Saya berjanji esok akan makan salad


Kite dah kenyang. Alhamdulillah. Awak dah makan ke belum?


Sis berkongsi serba sedikit info ya, bukan review. 
Di Wingstop ada 10 jenis flavours

- Louisiana Rub
- Balinese Spice
- Mango Habanero
- Garlic Parmesan 
- Atomic
- Hickory Smoked BBQ
- Lemon Pepper
- Sambal Pedas
- Oriental Soy Pepper
- Classic Buffalo


Sempena promo anniversary kami boleh pilih 4 flavors. Hubby yang dah selalu makan sini dengan yakin memilih;
- Louisiana Rub
- Balinese Spice
- Garlic Parmesan
- Mango Habenero


Ayam setiap flavors dapat 4 ketul bercampur pelbagai cuts (potongan ayam)
Pastu dapat percuma Onion Rings, Coke x 2, Ranch Dip x2
Semua di atas dengan harga RM25 sahaja. Ok sangat dah untuk tea-time.


Wingstop ada 7 jenis chicken cuts/styles (potongan ayam)
- classic
- crispy & boneless wings
- quarter/half chicken
- tenders
- ricebox
- chicken burgers


Nak makan menu ayam ayaman dalam shopping mall ni...sis jenis yang mencari logo HALAL JAKIM. Kalau takde tu macam tak berapa nak confident makan walaupun yang jaga casher tu wanita comel berhijab.
Skema giler kan? Kat Malaysia kot.

Makan di Wingstop sis tak risau sebab tadaaaa...



Selain The Curve, Wingstop The Wing Experts ada di Citta Mall Ara Damansara, MyTown & Nu Sentral. 


1 comment:

  1. wah.. promosi ohsem.. Okaylah buat kudap-kudap di waktu petang..

    ReplyDelete