@azyyatiliah

Cara Dapat Rebate Unifi


Salam...Hello Readers!

Siapa sini pengguna TM UNIFI angkat tangan...

Angkat tangan
Angkat tangan
Angkat tangan (MeleTOP!)
Angkat tangan




#khabarbaik Unifi nak bagitahu pay nothing RM0 sehingga 31 December 2019.

Erti kata lain free internet for loyal customers - pengguna setia unifi dapat free internet sehingga December 2019. Guys boleh check it out kat website UNIFI macam mana nak grab peluang ni.

Artikel ni bukan nak cerita tentang free internet tapi lebih kepada loyal customers yang lama dah jadi pengguna Unifi. Saya nak kongsi info cara dapat rebate unifi.


Pakej terkini Unifi 2019


Pengguna UNIFI sedia ada saya tak pastilah anda aware ke tidak yang Unifi ada rewards program. Dari zaman Streamyx sampailah ke Unifi memang wujud rewards program. Setiap bulan langganan akan dapat point tertentu. Cukup haul boleh redeem.

Pengguna yang dah lama pakai Unifi tapi takda akaun online boleh register dulu. Selesai register baru login.


Register/Log in: Unifi Broadband


Wah banyak point sampai 6000. Nampak sangat tak pernah ambil tahu sebelum ni


Kita REDEEM NOW



RM6,000 = RM60. Banyak rebate tu. Jimat banyak. Rugilah siapa pengguna Unifi tapi tak pernah redeem. Ok register now now. 





2 comments:

  1. Telambat sikit sebab ingat pengguna unifi automatic dapat pelepasan ini rupanya kena register dulu.. Baru register awal bulan November ni..

    ReplyDelete