@azyyatiliah

4 Tempat Rare Yang Instagram Worthy Di Ipoh



Biasanya orang ke Ipoh untuk jalan-jalan cari makan. Ipoh has more than just good food uols. Misi roadtrip ke Ipoh kali ini mahu explore tempat-tempat rare @ tempat orang jarang pergi @ tempat tak viral di Ipoh. Bertolak awal pagi, pulang semula ke Shah Alam menjelang malam. 


Dan tak sangka Ipoh roadtrip kali ni best and awesome sangat. Perak Wow! Ipoh Wow! Rupanya banyak tempat menarik yang boleh anda explore di Ipoh Perak. Sis telah pilih empat (4) tempat nature yang Instagrammable @ Instagram Worthy


OKeh. Let's go find hidden gems in Ipoh!

Tasik Cermin, Ipoh


Tasik Cermin, Ipoh


Hoga Gaharu Tea Valley, Gopeng

Gua Batu Kapur Kek Look Tong, Ipoh

Gunung Lang, Ipoh

Credit IG : @azyyatiliah

2 comments:

  1. cantiknya air terjun kat gunung lang tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai tak sedar bersantai lama di sini. Tengok air terjun pun jadi ralit =)

      Delete