@azyyatiliah

Love Earth Organic Store



๐ŸŒŸ Quotes of the Day ๐ŸŒŸ

A healthy body is the most important asset to us. Therefore, invest more on your body by feeding healthier food and lifestyle.

Hi semua. Assalamualaikum.

Saya dan suami dah mula amalkan makanan healthy food. Makin meningkat usia, makin kena jaga. Sementelahan pulak zaman moden ni banyak makanan dimodenkan. Bukan sekadar ayam sahaja dicucuk untuk kelihatan gebu, malah tembikai dicucuk supaya merah menyala, nenas dicucuk supaya terlebih manisnya. Itu pun belum lagi dengan kewujudan BOBA (milk tea) pelbagai perisa yang tinggi kandungan gulanya (diabetis, diabetis, diabetis).


Dalam pada tu ramai je yang ada kesedaran nak makan makanan healthy ni. Tapi susah pulak nak cari. Saya cakap dengan hubby, kita umur belum 40 tahun dah makan oat. Hubby jawab bukan sebarang oat. Organic oat yang dihiasi dengan buah-buahan segar aneka warna, dipadukan lagi dengan organic chia seed yang kaya dengan omega-3, diperisakan dengan almond milk dengan sentuhan coconut nectar bersama sedikit percikan cinnamon ground pengganti gula dan akhir sekali ditaburi hirisan almond, kismis, goji berry dll. Gitulah brekafast kami pagi-pagi. Kenyang sampai tengahari. Sabtu Ahad gagau pi cari nasi lemak sambal paru & roti canai kuah banjir. Barulah boleh makan tanpa rasa bersalah๐Ÿ˜œ

Organic chia seeds banyak sangat khasiat nya. Korang google saja. Banyak resepi overnight oat yang guna chia seeds. Saya banyak beli produk dari love earth ni. Love earth banyak supply makanan yang bukan sekadar tulis organic. Betul-betul punya certified organic. Macam coconut oil tu anda boleh guna untuk masak nasi lemak. Campur masa masak nasi. Jadi tak perlu guna santan kotak :) Healthy dan memang sedap.

Untuk mom yang mencari organic food. Love earth ada macam-macam flavor noodles. Anda pergi je webpage love earth ni tengoklah macam-macam ada. 

Selamat mencuba!
 BUY NOW!

RM59.90 RM46.90

WHAT WILL YOU GET: 
3 units of ORGANIC CHIA SEEDS 168G + 20% Extra (34g) = 202G
1 unit of ORGANIC POCKET CHIA 280G
(On the original packaging, it will only state 168g. Extra 20% sticker is labelled on the packaging with extra 34g of Organic Chia Seeds)


GO TO LOVE EARTH HOMEPAGE

Semua ni dan banyak lagi boleh beli dari LOVE EARTH Malaysia Organic Store

No comments:

Post a Comment