@azyyatiliah

Scrub Muka Paling Best & Murah




All the love for St Ives Fresh Skin Apricot Scrub! 


Kulit rasa bersih dan segar lepas scrub dengan St Ives Fresh Skrin Apricot Scrub. Teksturnya agak kasar. Diperbuat daripada 100% natural walnut shell powder.  Sebab tu lepas scrub habis semua minyak-minyak termendap kat kulit muka terutama hidung habis dikautnya. Hasilnya kulit muka licin selicin satin, lembut seperti kulit bayi & feeling alive! Bau pun sodap. Wangi! Terus kucanangkan ia sebagai scrub muka paling best.


Tapi...harus diingat, hasilnya mungkin berbeza bagi setiap individu. If kulit tiada masalah ok je nak pakai scrub St Ives Apricot Scrub ni. If kulit sensitif sila berjaga-jaga. Takut mendatangkan iritasi. Bagus jugak kalau St Ives ni keluarkan size jenis sample. Bolehla orang try dulu sebelum beli yang full size kan. Full size 170g. Kalau tak sesuai...hmmm...


Harga untuk 170g agak murah. Check sini harga St Ives Fresh Skin Apricot Scrub. Scrub ni boleh beli di Watson & Guardian juga. 


Ni second tiub dah pakai. Suka dengan new look ni. Yang pertama dah guna setahun lalu sampai sekarang tak habis-habis lagi. Sekarang dah jadi scrub badan pulak. Ganti scrub badan yang dah habis😅 



How to use St Ives Fresh Skin Apricot Scrub:


1. Squeeze a dime sized amount of Fresh Skin Apricot Scrub onto your fingertips and massage onto damp skin.

2. Spread in small circular motions, applying gentle pressure to wake your skin’s natural circulation.

3. Work all over, right up to your hairline and onto the sides of your nose.

4. When you’re done, rinse and pat dry with a clean towel.

5. Use 1 to 2 times a week (depending on skin).



Kalau tak silap zaman remaja dolu-dolu... memang pakai scrub St Ives bawak pi asrama. Toilet asrama perempuan dulu..mesti ada baldi-baldi kecik bersusun kat koridor. Kebanyakkannya memang ada St Ives :)


No comments:

Post a Comment