Bila Orang Muda Pun Nampak TuaGoodmorning gais! Tahu tak, bila kita stress setiap hari, dengan dunia yang kian panas hangat dengan isu derma dan 1MDB dan lapisan ozon yang semakin menipis, dapatkah kita menikmati hidup bebas di luar sana tanpa perlu risau apa-apa?? Ini boleh akibatkan kulit kita cepat kelihatan tua! 

Jadi jika anda seorang yang mementingkan kecantikan dan kemudaan kulit, Kolagen PRINCESSWHITE ada berita baik!

No.1 beauty drinks from Japan


Serlahkan kecerahan merah jambu dan rasakan kesan SEAWAL 7 hari


Rahsia Kecantikan Kulit Wanita Jepun TERBONGKAR!

KEHEBATAN BUNGA SAKURA yang terkandung di dalam PRINCESS WHITE.

Bunga sakura ini merupakan bunga yang unik, mengapa? kerana masa mekarnya hanya selama 1-2 minggu dalam setahun dan bunga sakura ini biasanya dijadikan simbol kecantikan untuk wanita Jepun. Patutla skin awek Japan cunn tulus mulus putih bersih!

Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik di jadikan untuk perawatan kulit. Estrak Bunga Sakura yang berfungsi sebagai antioksidan dan memiliki kandungan isoflavin yang bekerja untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit. Pengambilan Princess White yang mengandungi ekstrak bunga ini akan mengurangi produksi melanin serta akan membuat penampilan kulit LEBIH PUTIH MERONA! KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 7 HARI!

Pada bunga sakura juga terdapat kandungan jojoba oil yang dapat mengangkat sel kulit mati, sehingga mampu MENGEMBALIKAN WARNA PUTIH dan CERAH pada kulit sehingga 90%!! Selain itu bunga sakura juga memiliki khasiat untuk meregenerasi kulit, MELEMBABKAN KULIT serta MENGATASI MASALAH KULIT KUSAM!

Princess White juga sangat baik dimanfaatkan untuk gadis usia remaja. Pada masa nie. Usia remaja biasanya terjadi perubahan hormon di dalam tubuhnya. Dimana pada waktu ini akan terjadi pergantian sel dalam tubuh termasuk pada kulit wajah. 

Senang cakap.. Lagi awal anda amik Princess White sebagai minuman tambahan lagi bagus! 

Masa remaja...skin akan bertindak balas dengan Estrak Bunga sakura ni lagi laju.

Pengambilan Princess White dengan ekstrak bunga sakura untuk kesihatan kulit pada usia remaja sangatlah efektif untuk dilakukan.  Sebab pada masa ini kulit secara maksimal dapat menyerap vitamin dan kesemua kebaikan yang ada pada kandungan Buah buahan & Estrak Bunga Sakura yang ada didalam Princess White.TESTIMONI PRINCESS WHITEAPA YANG ANDA PERLU BUAT SUPAYA 'MISI KULIT MUDA' tercapai?

Begitu mudah!

 2 scoop setiap hari pagi dan malam!
Sekotak RM160 RM140 SEKARANG (termasuk GST)!!! untuk 500 kotak pertama

Sekotak ada sebotol PRINCESS WHITE 700g
&
PINK SHAKER

Sebotol untuk penggunaan 2-3 minggu

COD AREA: SHAH ALAM, SUBANG, USJ, GLENMARIE, DAMANSARA, PUNCAK ALAM, BUKIT JELUTONG, TTDIJAYA, SG BULOH & SENAWANG

POSTAGE: FREE untuk SEMENANJUNG MALAYSIA

TEXT/WHATSAPP : 012 635 6345


"OH SHE'S SO FAIR!" bahagiaaaanya jika itu kulit kita =p

No comments:

Post a Comment