The Versatile Blogger Award #2 - FARAH MF


Assalamualaikum.


Eh-eh-eh tiba-tiba kene TAG. Terima kasih daun keladi  Farrah MF kerana tag Azie untuk Versatile Blogger Award. Lain kali silalah tag lagi -D 

Pes time nih kene tag. Teruja jugak. 

Sila baca PERATURAN di bawah.
.
.
1) Thank the person who nominated you.
2)Provide a link to the person's blog.
3)Write 7 Facts about yourself.
4)Nominate 15 bloggers to the Versatile Blogger Award.


7 fakta tentang AZYYATI LIAH

*1*
1. 30-an. Azie graduate and post graduate dalam bidang IT. Setelah 5 tahun mendedikasikan kehidupan kepada kerja siang dan malam,  i realize that I hate IT so much! Hahaha. Maka jadinya sekarang ini bekerja sendiri. Bertukar profession. Boleh camtu?

*2*
2. Dulunya Kak Long kepada 3 beradik yang semuanya perempuan. Dan sekarang Kak Long kepada 9 beradik! (bila campur adik beradik belah suami). Alhamdulillah semua adik-adik berjaya. 2 doktor, seorang doktor gigi, ada pendidik, jurutera dan sebagainya. Syukur Ya Allah. Senang hatiku ini tengok adik-adik semua berjaya.

*3*
3. Sangat suka jalan-jalan cari makan dengan suami. Mujurlah suami sporting dan suka bab-bab makan ni.  Contohnya: Bangun di pagi Sabtu, ajak suami breakfast kat Muar. Dinner di Melaka. Just like that. Kira main terjah pergi. Takde nak plan-plan. Kekonon thrill la tuuuu. Uolss pernah camni?

*4*
4. Suka pandu kereta laju-laju. Selalu fefeling drive kereta sport *kuat verangan* . Hmm pernah cecah 170km/sejam. Suami gelarkan Azie Michael Schumacher in the making! Ahaksss. Biasa drive beratus-ratus kilometer dan kekadang buat perangai cilok-mencilok. Ampunnn!

*5*
5. Takde lesen motor. Pernah naik motor hanya 2 kali seumur hidup.

*6*
6.  Suka baca novel. Kalau datang gian membaca tu, seminggu boleh habiskan 2 atau 3 novel.

*7*
7. Sangat takut pada laut dalam dan ketinggian. Kalau bercuti yang ada kedua sifat ni, jantung akan berdegup sekencang-kencangnya!


Azie TAG


1 ulasan: