Shaklee Independent Distributor : 927646


Assalamualaikum.

Penghujung tahun 2013, Azie secara rasminya menjadi ahli Shaklee. Yay!
Kenapa jadi ahli shaklee? Maka rasa selamat mahu makan. Sebelum ini tidak pernah tahu / ambil tahu / ingin tahu kepentingan suppliment. Now baru faham kepentingan suppliment. Salah satunya adalah ia penting untuk menampung/ mengisi/ memenuhkan nutrisi yang lompong-lompong yang diperlukan dalam badan kita.


Jangan risau Shaklee juga HALAL dan telah mendapat pengiktirafan JAKIM dan diluluskan oleh KKM.Tahun baru 2014. Azam baru. Impian baru. Jom kita upgrade diri. Jom kita keluar dari zon selesa. Let's make a big life improvement untuk masa depan kita.  Yang mahu jadikan Shaklee sebagai sideincome/extraincome/mainincome do contact me ya at 0126356345. I am your authorized and trusted Shaklee Independent Distributor ID No 927646. Free Consultation. COD In Sya Allah di kawasan Shah Alam, Puncak Alam, Puncak Perdana, Saujana Utama, Desa Coalfield, Subang Empire, The Curve.


Jika berminat mahu jadi ahli,  keahlian boleh  didaftarkan secara online seperti di bawah;
Ataupun anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee dan mendaftarkan diri anda sendiri. Info berikut anda perlukan sebelum melangkah ke cawangan Shaklee.

1. Nama: Noor Azyyati Binti Liah
2. Nombor Shaklee ID: 927646


Lain-lain info seperti di bawah;

Whatsapp/SMS/Wechat : 012-6356345
Emel : myhealthyland@gmail.com
Official Instagram : @shakleeland
Page FB : https://www.facebook.com/pages/My-Healthyland/157943871073289
**Kawasan COD Shaklee: Giant Seksyen 13 Shah Alam, Saujana Utama, Puncak Alam, Desa Coalfield, Puncak Perdana, Bukit Jelutong, Empire Subang Shopping Gallery, The Curve

P/S: Tips beli produk Shaklee dengan harga ahli, guna ID ini 927646 dan pergilah ke mana2 branch Shaklee berdekatan anda! Happy Shopping :)
No comments:

Post a Comment