@azyyatiliah

Obsessed With Rose Gold



I love rose gold! Bila dimelayukan bunyinya warna merah jambu emas yang lembut dan menawan. Warna ini diperkenalkan kali pertama oleh Samsung untuk Samsung Note 3. Kemudian dipopularkan secara global oleh Apple bila guna warna rose gold untuk iPhone dan sekarang ada pilihan warna rose gold untuk iPad dan MacBook. Dah jadi trend. Dari gajet sampailah ke perabot & dekorasi dalam rumah boleh didapati dalam warna rose gold :D



Apple ada Mac Book, Iphone dan Ipad warna rose gold. 




Beats ada headphone rose gold

 Cartier ada Love Bracelet Rose Gold yang harganya puluhan ribu ringgit đź’†



Glossip Girl Lip Gloss. Menyerlahkan bibir tatkala pergi ke event :D sebab warnanya tak terlalu garang. Bibir tampak hangat berkilauan. Gittu.




Warna Rose Gold nampak luxury dan glam kan!


Rose Gold Stationery
Let's accessories our table top with beautiful stationery to improve our mood and productivityđź‘»
Yang ini confirm MAMPU milik sebab harganya berpatutan. Tak perlu import ada di Malaysia je. Jom check it out! 







Get them for only RM30











Rose gold stationery di atas sesuai untuk golongan yang obsessed with rose gold! Kalau suka semua di atas boleh beli di SINI. Saya kalau dapat hadiah stationery comel-comel macam ni (yang penting rose gold) pun dah suka :D


Nota: Jika anda tak sure camne nak beli rose gold stationery online. Let me help you guys. Drop comment below or email me okeh :D


2 comments: