@azyyatiliah

Cara Menang Hadiah Jam Tangan Ice Watch


Assalamualaikum dan Salam 2 Rejab :)


Masuk peraduan menang jam tangan. Fuh! Belum cuba belum tahu. Durian runtuh kalau menang jam tangan yang warna warni, sporty, funky, rekabentuk ciptaannya datang dari Belgium lagi awesome nih . Rupanya.......


Tiba-tiba dapat DM (direct message). Alhamdulillah! Alhamdulillah! Betul berjodoh dengan pertandingan yang offer jam tangan sebagai hadiah :D Sebabnya ini kali keempat dapat hadiah jam tangan secara PERCUMA! YAAAHOoooo *lompat kegembiraan sambil libas tudung* 


Dah alang-alang kepalang kita throwback sikit hadiah jam tangan yang dimenangi sebelum-sebelum ni okeh.


Kali pertama Folli Follie watch dari Cleo Magazine
Kali ke-2 Guess watch dari Cleo Magazine
Kali ke-3 DKNY watch dari Intrend
Kali ke-4 Ice Watch dari ?


Kebetulan semuanya jam tangan untuk wanita. Sampai sekarang masih elok, kukuh, teguh, cantik dan berfungsi dengan baik sehingga ke hari ini. Bertukar-tukar setiap kali pakai ikut gaya dan mood. Ada yang kulit, stainless steel dan ceramics.  Dan yang terbaru ni sporty *takde can nak beli jam tangan baruđź‘€*


Ini saya saja nak berkongsi cara menang hadiah jam tangan ice watch. Tengah berjalan-jalan tanpa arah tujuan di instagram tiba-tiba nampak peraduan REPOST & MENANG oleh Majalah EH Malaysia. 


Eh...REPOST jerlahkan. Tak perlu caption/slogan dan sebagainya. S.I.M.P.L.E. Tinggal lagi rajin ke tidak nak repost tu.


Nak jadi rezeki. Nama terpilih pulak sebagai one of the winner. Seronoklah melompat-lompat. So next time kalau ada contest repost & menang cuba masuk hokey. Mana tahu rezeki menang hadiah awesome macam ni :D


Apeee bertuah sangat nih. I am feeling fab this March in Ice Sixty Nine Watch in Blue (unisex) *tayang jam tangan baru :p *




No comments:

Post a Comment