@azyyatiliah

BolehCompare now make your life easier!



PLEASE TAKE NOTE AND SPREAD IT

Nampaknya sudah lama saya tidak membuat pemberitahuan akan promosi terkini atau website terbaru. Jadi saya akan ketepikan dulu kisah travelog yang tidak berkesudahan sampai sekarang 😅 bagi memberi laluan dengan menaip pemberitahuan sebuah website terbaru.

Pernah dengar BolehCompare? 


Selalu kita dengar laman web yang buat perbandingan berkenaan info-info travel seperti harga tiket penerbangan, harga bilik dll. Tetapi BolehCompare adalah satu platform yang buat perbandingan harga & produk dalam industri telekomunikasi, bank, telefon pintar & insurans (medical & kenderaan). Finally! i dah lama tunggu platform bijak macam ni. 


Mudah-mudahan dengan wujudnya content yang awesome ini memudahkan pengguna (jimat masa & kos uols) mencari info dan memilih produk yang betul bersesuaian dengan kita kerana kita pengguna ada hak untuk memilih! FYI, BolehCompare juga merupakan salah satu program yang bekerjasama dengan MDEC melalui e-rezeki untuk orang awam menjana pendapatan lebih. So, jom kita support!



Try godek-godek BolehCompare via phone. Nampaknya ia sangat mobile friendly. I nak bertukar kepada telefon termahal abad ini - iPhone X dan nak pakai telco Celcom. Mari kita tengok pakej yang Celcom tawarkan. Menarik ke tidak. Jadi dalam drop down menu di atas i pilih Celcom & Apple. Kemudian klik 'COMPARE NOW'

Tadaaaa
.
.


Oh pengguna telco lain tak perlu susah hati. Selain Celcom ada  Digi, Maxis, UMobile, redONE, webe & YES. Pastu lagi awesome boleh terus klik 'APPLY NOW' tanpa perlu bersusah payah pergi Celcom Centre! 




3 langkah mudah untuk guna portal BolehCompare iaitu buat carian, bandingkan dan terus apply direct from website!


Selain telco, BolehCompare juga tawarkan perkhidmatan fibre broadband seperti;
2. TIME Fibre Broadband Business Plan Promotion
4. Maxis Business Broadband Promotion
7. TM unifi Broadband Promotion seperti di bawah (khusus untuk orang yang masih BERstreamyx)


EXCLUSIVE OFFER!
RM100 Touch 'n Go Card from BolehCompare could be yours when you Sign me up!


Last but not least, memperkenalkan produk yang paling popular di BolehCompare.com 


Renew insuran kereta mudah dan cepat secara online! RENEW HERE

.
.
.
.

TAHU TAK?

U guys pun boleh promote juga portal BolehCompare. Bukan promote percuma tau. Promote berbayar! Caranya seperti di bawah;


Langkah 1
 Isi form




Langkah 2
Setelah terima activation email dari team BolehCompare. Login ke account affiliate BolehCompare.com dan pilih produk yang bersesuaian dengan keperluan masing-masing.




Langkah 3
Klik Promote Now


Langkah 4
Klik Renew Now




Langkah 5
PASTIKAN rakan/ keluarag  isi borang dengan lengkap


Langkah 6
 Anda boleh check status permohonan rakan/keluarga di LEADS SALES, dan lihat status.


JIKA BERJAYA, ANDA BOLEH CHECK STATUS DI SALES BAHAWA ANDA DAPAT KOMISEN DAN ANDA AKAN MENERIMA BAYARAN PADA BULAN HADAPAN!



Tips : semakin banyak korang mencadangkan ahli dan kawan-kawan menggunakan servis BolehCompare semakin banyak korang menerima bayaran! Jom jana pendapatan bersama dengan BolehCompare. Sambil-sambil mudahkan urusan orang, kita pun dapat hasilnya :D


Jangan lupa check it out BolehCompare now make your life easier!




2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. sy suka web ni..mmg menarik utk kita buat pembandingan

    ReplyDelete