@azyyatiliah

Beli iPhone 6 Sekarang Dengan Harga Promo


Assalamualaikum dan hai semua. Baru-baru ni tular sat isu ewwwww euuwww! Bukan nak back up tau tapi saja nak share 5 sebab kenapa perlu pakai iPhone :D

1. Stability
2. Warranty
3. Security
4. Photography
5. PROMO kat lazada now wuweeeeee


Kita taknak hurai point 1 hingga 4. Boleh google sendiri. Kita nak hurai point ke-5 tu. Nak bagitahu pengumuman. Tak sure korang perasan ke tidak. Sekarang iPhone 6 tengah promo di Lazada sehingga 31st March 2018 sahaja (3 hari sahaja lagi).


Experience iOS for just RM1349 only!



Inilah masanya untuk memiliki iPhone! 
Original from APPLE MALAYSIA with one year official Apple warranty!


Product details of Apple iPhone 6 32GB Gold 

4.7-inch Retina display, 8MP Camera
A7 chip with M7 motion coprocessor
Resolution 640x1136 pixels
Apple iOS 8
Processor 1.3GHz, RAM 1GB
8MP iSight / 1.2MP FaceTime Camera
32GB HDD / 1GB RAM
Touch ID fingerprint sensor


Biasanya, product Apple, tuan suami suka beli di Machines Suria KLCC / Machine One Utama juga Apple authorised relleser. Jom kita buat perbandingan harga.









Harga iPhone 6 di Machines mahal lagi. Korang jimat lagi RM150! Kalau ada plan nak bagi hadiah phone pada seseorang, bolehlah pertimbangkan iPhone 6 nih :D


Sekarang pakai iPhone 6 Plus. Hadiah dari Tuan Suami. Dia bagi yang besar senang tengok skrin katanya. Masa tu mata rabun jauh. Haha. La ni tak rabun dah. Rasa besar la pulak. 


My review : Kalau nak beli iPhone paling penting beli dari Apple Authorised Reseller. Jika masih under warranty dan ada problem boleh terus hantar repair. In my case hantar direct ke Machines.  Tak boleh repair dapat ganti baru. Haritu bateri problem so Machines bagi unit baru terus sebab still under warranty, dapat warranty extension 6 months 😀uols! Suka pakai iPhone sebab security wise. Tak risau nak buat online transaction. Kebetulan pakai MacBook & iPad juga. Jadi data boleh centralized letak di icloud dah mudah untuk akses. Contohnya kita buat listing di notepad iPhone, automatik akan terus ada dalam notepad MacBook & iPad. Gambar pun cantik! Senang bila travel gambar2 just ambil guna iPhone sahaja. Tapi tidak gambar selfie. Agak kelaut sikit kalau compare dengan brand phone yang lain. Hahaha. 



Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama ia disambar orang! Grab promo price NOW.



No comments:

Post a Comment