@azyyatiliah

Sale Besar-Besaran di Lazada Online Revolution 2017 Shop The Universe | 11.11



Assalamualaikum dan hi semua. Lazada fan are you ready? Pada 11 November 2017 ni akan berlangsung sale besar-besaran di Lazada Malaysia sempena Lazada Online Revolution Shop The Universe bermula 11 November hingga 14 Disember 2017.





Zaman sekarang effortless shopping sangat sebab semua dah online. Semua benda yang kita mahukan inginkan boleh beli di hujung jari sahaja. Even nak beli sayur or ikan-ikan segar pun boleh aje. Memudahkan ibu-ibu yang anaknya asik kepit kat celah kaki. Tak perlu keluar rumah macam ni. Malah jika kita nak melawat dunia dari rumah pun boleh hanya di hujung jari sahaja. Masya-Allah!


Barang pertama beli online?

Barang pertama yang aku beli online ialah SKIRT LABUH WARNA PINK tahun 2009. Hahaha. Feminin sangat. Itulah pengalaman pertama ku beli barang secara online. Skirt itu masih ada sampai sekarang. Masa tu kecoh sangat bahaya la beli online. Nanti duit kena sedut lah dan macam-macam lagi. Lepas register M2U, buat research sikit mengenai website dan check review semua ok dan akhirnya aku jadi yakin nak beli online. Website tu sampai kini masih ada dan beroperasi dengan baik malah makin besar dan makin maju. Pengalaman pertama shopping online yang menyenangkan tanpa ada sebarang masalah. 18 tahun dulu dan sehingga kini aku dah jadi online shopper yang tegar :D




Barang yang aku suka beli online?

Barang paling banyak sekali tak terkira yang aku beli online ialah HIJAB / SHAWL! Sebab tak perlu nak measure kat pinggang, dada, paha. So easy peasy lemon squeezy. Asal cantik di mata berkenan dengan warna ada bajet terus klik dan beli. Aku beli jugak barang elektronik & gajet secara online. Macam baru-baru ni beli air fryer dan iphone secara online.


Apa yang aku suka sangat tentang shopping online?

Tak perlu pakai tudung dan tak perlu make up haha


Apa yang aku nak beli sempena Lazada Online Revolution 2017?

Aku dah lama nak beli vacuum Dyson ni. Senang untuk daily cleaning terutama untuk vacuum di tangga. Haih rumah bertangga menjadi lebih mudah dengan vacuum cordless. Yang biasa duk ada nih dah banyak kali jatuh tergolek atas tangga. Kesian my vacuum. Mujurlah gagah perkasa. Harap-harap impian ini menjadi kenyataan. Lazada tolong diskaun lebih pleasee untuk vacuum di bawah🙏



 Latest Promotion




Siapalah yang tak teringin vacuum terbaik cukup power macam ni kan? Dah cuba demo unit di store. Suction memang tahap terbaik 5 bintang. Suction macam ni bukan setakat bulu kucing je kena sedut...hama, pepijat pun terpaksa ucap selamat tinggal pada habitat. Ringan dan mudah di bawa ke mana-mana serata rumah. Aksesori pelbagai pilihan. Tapi tengoklah harganya!😭


*Krik* *Krik*



2 comments:

  1. BANYAK KOMEN BARANG DYSON NI BEST KAN TAPI HARGA ADUHAII...KAWAN YANA BELI DYSON BILA KE LUAR NEGARA...KATANYA LEBIH MURAH...AZY KAN RAJIN TRAVEL...BOLE LA BELI NNT....HEHEHEHEEH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi Europe best boleh shopping barang letrik. Aritu nampak dah Dyson ni tgah promo depan Akihabara Tokyo! Teruja nak beli tapi tak sama watt dgn negara kita. Kene pakai transformer pulak. So terpaksalah tunggu mampu beli kat Malaysia. Tgah menabung nak g Europe! Doakannnn misi tercapai *taktaula bila tuhhh*

      Delete