@azyyatiliah

PS Duckscarves



dUCk is the new cool for lifestyle wear and living. For stylish ladies who appreciate a dash of luxury in their lives, dUCk offers Scarves, Stationeries and Home & Living accessories in gorgeous living colours and exciting graphic designs. The group also subsequently launched dUCk Cosmetics - a beauty line offering colour cosmetics in the coolest shades!

It’s time to get dUCk-ed!

Like me😹 

Kotak duckscarves yang tak pasal-pasal jadi deco di rumah


Hi beautiful ladies! Bagi yang follow instagram or blog Azie memang dah tahu yang saya ni peminat duckscarves dan sangat suka shopping online. Duck page ni dah macam wajib buka setiap hari. Sebab selalu tolong belikan untuk orang. So dah alang-alang buka setiap hari tu, nak offer service ps duckscarves di blog. Heeee :D 

Sesiapa yang berminat nak beli duckscarves tapi tiada masa nak beli or even shopping online pun tak sempat (biasanya hot selling colors cepat je sold out) or tak pernah shopping online tapi teringin nak pakai original duckscarves...let me help buy it for you. Just email me/dm me di instagram *service charge applied*

Trusted personal shopper okeh!
















Duck twilly ni diikat pada handle handbag seperti di bawah. Tujuannya untuk jaga handle bag supaya tidak kotor & tidak hitam :)





Duck now launching 2018 Planner

Kredit : duckgroup


So gorgeous!

Debossed dUCk monogrammed cover
Inner pocket with 4 slots
6-ring binder
Plastic marker ruler
Magnetic clasp
Monthly view
Bookmark
Comes in its own illustrated hard casing gift box
Material : Faux leather cover, 100gsm Simili paper (inserts), 250gsm art card (bookmark)


Boleh beli SINI itu pun kalau masih ada stok. Yang dah order dengan azie terima kasih banyak korang!



2 comments:

  1. satin monaco tu lawa sangat.. hehe ada selai je kumpul2 duit syiling lepas beli selai hehe.. tapi yang jadi deco rumah tu lawa =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe mekasih siti! Gigih mengukur kat dinding nak bagi helookkk. Seharian buat kerja2 drill nih. Alhamdulillah puas hati :)

      Delete