@azyyatiliah

Lazada Mega Clearance




Lazada Mega Clearance bermula 18.11.2017 - 20.11.2017


HARI INI LAST DAY!

Siapa yang terlepas 11.11 hari tu bolehla cuci mata tengok Mega Clearance Lazada ni yang katanya diskaun hingga 80 peratus. 


Apa yang menarik?








Cuaca tengah panaskan. Siapa yang duk cari aircond harga ni memang murah. Biasa RM700 lebih ni. Rumah sendiri wajib ada aircond di ruang tamu dan master bedroom. 1.0HP ni sesuai untuk bilik tidur. Tak sesuai untuk ruang tamu jika keluasan besar. Tak berapa sejuk nanti. 






USB OTG (on the go) ni sangat membantu kalau nak transfer pdf atau gambar dari phone ke laptop. USB OTG ada dual interface. Micro-USB connector yang compatible dengan smartphones and tablets seperti ipad. Satu side lagi ada USB 3.0 connector yang boleh cucuk di laptop. Kalau pakai iPhone tak perlu nak sync banyak2 kali. Kat lazada ada banyak jenis OTG. Boleh pilih ikut keperluan dan spec masing-masing :D


Banyak lagi barang-barang lain yang tengah sale macam digital scale hanya RM16. Kitchen digital scale hanya RM8. Lazada ni gedung beli belah secara maya terbesar. Banyak seller dalam lazada. Even kita sendiri pun boleh jadi seller dalam Lazada kalau ada product untuk dijual. So kena lah pandai pilih trusted seller. Alhamdulillah setakat yang ku beli dengan Lazada semua tiada masalah. Senang giler nak beli barang. Order terus sampai rumah. Harga pun lebih murah. Kalau nak tengok barang-barang lain boleh check di sini.


1 comment: