@azyyatiliah

Jonlivia ActivTee Plus baju sukan yang membakar lebih kalori!




Salam Isnin healthy people. Azie memang seorang yang suka morning walk atau morning jog dan cuba lakukan aktiviti ini bersama suami setiap Sabtu dan Ahad supaya kehidupan lebih cergas, sihat dan berpeluh. Sambil-sambil menghirup udara pagi yang segar dan menikmati keindahan alam ciptaan Tuhan. Lepas tu pi breakfast roti canai or nasi lemak. Pffttttttt!

Jadi bila selalu buat aktiviti peluh ni, memang tercari-cari pakaian sukan yang semestinya selesa dari segi design dan material. Akhirnya kubertemu dengan Jonlivia. Pernah dengar brand Jonlivia? Brand yang berasal dari Taiwan merupakan brand No.1 untuk active lifetyle wear.

Kuberpeluang mencuba ActivTee Plus dari ActivSeries yang direkabentuk menggunakan teknologi Neoheat Grade A+. Maknanya bila kita bersukan selama 2-3 jam ia membakar sehingga 2000 kalori (3 kali ganda lebih pantas berbanding pakaian sukan yang lain).

Dah try and sangat best! Siap ada side pocket di lengan untuk letak phone. Exercise macam mana pun tetap tak jatuh! I likeeee...


Fabriknya dari 85% Neoprene (100% genuine) dan 15% Nylon yang sangat memberi keselesaan maksima ketika berjogging. Fabrik dan material yang selesa dan airy memberi pengudaraan yang baik. 

Azie pakai untuk jogging. Tidak rasa berlengas satu badan sebab material ni absorb peluh dengan baik. Setuju dari segi pengudaraan baju yang sangat baik. Cumanya Azie berhijab dan Jonlivia ActivTee Plus ni dah bagus keluarkan edisi berlengan panjang cuma singkat paras pinggang. So, punggung yang seksi gebu tuh perlulah dicover dengan sweater. Ahahaha. Lagi best kalau ada edisi labuh melepasi punggung! Baru sesuai untuk muslimah :D

Selain pakai untuk jogging memang dicadangkan untuk kaki gym, kaki yoga, kaki zumba, kaki marathon dan lain-lain sukan. Selain selesa ia sangat stretchable. 




Go get em now ladies 💋


Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama ia diambil orang!

No comments:

Post a Comment