@azyyatiliah

Tawaran Bernilai Terbaik dari Hotels.com



Berita baik. Berita baik. Ada tawaran bernilai terbaik dari Hotels.com buat kaki travel. Anda pernah dengar aplikasi Hotels.com? Baru-baru ni Azie & suami dijemput menyaksikan pelancaran apps baru buat kaki travel iaitu Hotels.com . Hotels.com lancarkan kempen 'Half The Fun Of Travel' bersama Elfira Loy. Tujuannya mengajak rakyat Malaysia plan travel dengan cara menyeronokkan. Azie kalau nak pergi travel perasaan bercampur baur. Stress betul bab-bab merancang. Lagi-lagi bila travel DIY. Sendiri manage, sendiri redah, sendiri selesaikan masalah. 

Hotels.com ada lakukan tinjau selidik pada rakyat Malaysia. Antara finding yang menarik minat Azie ialah hasil tinjau selidik 'Bagaimana Pelancong Malaysia Memilih Destinasi Seterusnya?'. Nak tahuuu tak, seramai 45% responden sukakan destinasi yang cantik dalam gambar a.k.a Instagrammable!

SAYALAH TU!

Rakyat Malaysia kan pengguna Instagram tegar di rantau pasifik. Pergi melancong pilih tempat-tempat cantik dalam gambar supaya boleh ambil gambar cantik tanpa sebarang filter dan upload di instagram untuk memori. Suatu ketika dulu pakat-pakat rakyat Malaysia pergi Korea. Sekarang ni berbondong-bondong pergi ke Japan. Japan serious lawa gilerr negaranya. Memang worth pergi sana untuk ambil gambar cantik-cantik upload di instagram :)


Hadir sebagai blogger. Jangan lupa guna code di atas untuk book hotel pilihan anda secara online atau menerusi aplikasi Hotels.com!

Si cantik manis Elfira Loy bergambar bersama Pengarah Pemasaran Serantau Hotels.com Jessica Chuang.

First time jumpa si cantik manis peramah to the max Elfira Loy. Muda tapi berbakat besar!

Kami excited, yang belakang tu dah kenapa? hahah Ezlisaa Loy.

Keep calm...grab a prop and strike a pose! Me first time bergambar di photo booth #villagepeople masuk bandar. 


Hotels.com sangat baik hati tau tak. Sebab sempena pelancaran ‘Half the Fun of Travel’, Hotels.com menawarkan potongan 8% daripada tempahan sehingga 15 September 2017, untuk tarikh perjalanan dari 15 Ogos 2017 – 31 Mac 2018, dengan kod promo 8OFFHTFOTMY. Cepat bertindak!



Anda akan dapat penjimatan serta-merta dengan Secret Prices dan ahli Hotels.com Rewards boleh mendapat dan menebus penginapan percuma (tidak termasuk cukai dan yuran) di beribu-ribu pusat percutian dan peranginan di seluruh dunia.


Tuah datang bergolek bila dipilih sebagai pemenang pada malam itu . Pemenang dipilih berdasarkan slogan :) 

Tak sabar nak pergi holidaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy!

Terima kasih Hotels.com

4 comments:

  1. dapat hadiah azy? bz body sat..hehehhee.tahniah2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah alhamdulillah. Terima kasih sis. Dah redeem pun :D

      Delete