@azyyatiliah

FASHIONVALET ada 30% off!


Salam Ramdhan untuk anda semua :)

Sedar tak sedar dah masuk 20 Ramadhan. Berbaki 10 hari menjelang 1 Syawal. Begitu cepat masa berlalu. Shopping raya dah selesai ke? Azie shopping online sahaja. Di mana? Tentulah di ecommerce terbaik di Malaysia.



FASHIONVALET , check them out for exclusive raya styles. Sebab FASHIONVALETt ada 30% off sehingga 27 June 2017. Antaranya MIMPI KITA, MINAZ, RIZMAN RUZAINI. Yay! Here is your chance to get baju Raya you've always wanted! 

Hurry! Get it before it's too late.

FASHIONVALET by far memang online shopping site yang PALING Azie suka. Sebabnya azie memang dah banyak kali beli belah via FASHIONVALET dan tidak pernah menghampakan.

Kenapa suka? 

1. Servis super laju. Hari ni klik klik depan laptop, esok abang poslaju ting tong loceng depan rumah.
2. Koleksi tudung dan baju-baju memang lawa rambang mata berpinar-pinar dan dan dan 
3. Yang paling best ada POINT. Setiap pembelian ada POINT / REWARD / MATA GANJARAN akan direkodkan, boleh redeem bila-bila masa. 


Cantik tak? Harga pun cantik. Heeeeeeee :)

Duh, tunggu apa lagi. Yang belum register sila register dulu. Happy shopping uols! Fashionvalet.com



1 comment:

  1. sesekali beli yang 'harga cantik' untuk raya okaaay kan ? tapi CT blh beli tudung je kat fashionvalet tu pun kena scroll banyak kali.. solat istikarah dlu baru beli hahaha..

    selamat hari raya.. maaf zahir batin..
    have a blast syawal =)

    ReplyDelete