@azyyatiliah

Lazada Birthday Surprise Bermula Hari ini 22-24 March 2017


Hai semua orang, korang semua sedar atau tidak bahawa semua wanita dan jejaka di pejabat sedang membicarakan tentang LAZADA SURPRISE SALE! Ya. Ia telah bermula hari ini. Elok sangat lah sebab sekarang time 'gaji' kan?! 

Tak payah nak kalut google sangat, just click link di bawah (i dah tolong sediakan siap-siap ;p)

Are you ready for Lazada Birthday Surprise? 💪💪💪

CLICK ME!!

Perasan tak ada sesuatu?!

 LAZADA FLASH SALE!

 Lazada Birthday Sale Flash Deal


Horey! Ini antara FLASH SALE yang sedang berlangsung dari jam 2.00pm - 3.59pm tadi

Azie dah pilih 3 item yang menarik untuk LAZADA SURPRISE SALE ni!





 Click Me!
Before RM 69.90,
You save 50%

Amacam? Murah ke tidak? Ada 12 shades semuanya hanya untuk RM34 sahaja. Pastu boleh enjoy Free Shipping jika order melebihi RM50 untuk barangan Maybelline.



Click Me To Purchase!
Before RM 11.50,
You save 22%



Murah kan. Rasa dia yummy sedap tak rasa kuat sangat pun pisang tu. Just nice. Sedap diminum panas-panas. And bila minum nak lagi dan lagi. Kalau beli banyak contohnya untuk disedekahkan kepada rumah anak yatim atau nak hantar sekotak dua untuk anak di overseas, sila guna voucher code : NESTLE35 untuk lebih diskaun :D



Before RM 183.60,
You save 57%

Yassss ada sesuatu yang istimewa untuk mak-mak yang ramai babies. Selang dua tahun beranak sekali. Mesti perlukan pampers yang banyak kan. Ini masanya nak stock up pampers untuk 6 bulan. Seronok tak?

Kepada jiwa yang meronta-ronta tu...

Selamat bershopping hari ini, esok dan lusa!

No comments:

Post a Comment