@azyyatiliah

5 Tahun Lebih Muda dengan SK-11 Magic Ring!


Sabtu lepas suka suka pergi kaunter SK-11 untuk cuba Magic Ring. Jeng jeng jeng...

Nak tahu tak apa hasilnya? Mari kita zoom in sikit.

My skin's age is 5 years younger than my actual age😱 !
Hehe. Bestnya perasaan bila ferfeeling 5 tahun lebih muda 💅

Texture refinement : 19 tahun gitu seolah-olah kulit masih suci. Hewhew.
Firmness power : Keanjalan kulit dah macam umur 32 tahun. Hmm oklah tahu dah tak berapa anjal.
Wrinkle resilience: Kedutan dah macam umur 32 tahun juga. Masa untuk invest beli skin care set penjagaan lengkap!
Spot control: 36 tahun? Cis! ini tak sepatutnya. Boleh percaya ke Magic Ring ni?
Radiance enhancement: Aik glowing ke tidak kulit seseorang boleh juga diukur ya mengikut tahap umur?

Overall you skin age: 30 tahun!



Tips nak kulit awet muda;

1. Minum air putih secukupnya 💦
2. Makan ulam selalu 😅
3. Makan budu😜
4. Pakai SK-11 😂
5. Ambil supplement (Shaklee of course!)😙

4 comments:

  1. woowwww impressive!!! hehehe syabbas betteh!! kalau akk, overall skin age mau dekat2 umah pencen apa? pore kekamain meluas... pfftt.. pssstt, shawl tu...ariani ye?? suwitttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha. Percayalah sangat pada mesin merah tu :p pssstttt..shawl ni? Ariani? Teeeeetttttttttt! Salah. Nanti azie buat entry pasal tudung ni. Tungguuuuuuuuuu.....

      Delete
  2. what?salah?? isk mana boleh jadi ni...hahhaha. duck ye ye ye??? ;p

    ReplyDelete