@azyyatiliah

Favorite Posts

Cara Bersihkan Peti Sejuk

Read Article →
Assalamualaikum Okay, hari ni Azie nak share cara bersihkan peti sejuk supaya peti sejuk kita semua sentiasa bersih dan wangi. Sed...
Written by : Azyyati Liah
4 Comments

Ops Daging!

Read Article →
Opss! Mak abah jangan makan daging banyak sangat please. Nanti asid uric naik tinggi. Patutnya kita makan daging seminggu sekali sebab d...
Written by : Azyyati Liah
0 Comments

Resepi Daging Goreng Kunyit Noxxa

Read Article →
Assalamualaikum, Siapa ada periuk Noxxa. Angkat tangan! Mak-mak generasi mak kita, mak-mak banyak anak, mak-mak yang sibuk dengan ka...
Written by : Azyyati Liah
2 Comments

Ramen KOREA vs Ramen SIAM

Read Article →
Hari tu heboh sekejup pasal ramen Korea plastik hitam bercop halal yang pedas berapi garu kepala tahap terbakar lidah dan juga anak teka...
Written by : Azyyati Liah
0 Comments

Happy Birthday!

Read Article →
Happy Birthday to the LUCKIEST Loveliest Husband In The World! Love, Your Wifey
Written by : Azyyati Liah
2 Comments

Air Tangan Suami | RESEPI KRAPAO

Read Article →
Suami MASAAK!  Suami MEMASAK? Ya betul. Seminggu suami balik Malaysia, me yang gantung periuk. Kihkih. Bertuah la badan. Seming...
Written by : Azyyati Liah
2 Comments

World Quran Hour

Read Article →
HARI INI!  HARI INI! HARI INI! Hari ini Ahad, 11 September 2016 bersamaan 9 Zulhijah jam 9 pagi. Satu dunia serentak membaca ...
Written by : Azyyati Liah
0 Comments

The KL Duck

Read Article →
Jumaat Barakah. Rise and shine ladies! . . . . I'm still not done admiring the dUCK collection Lets do some flatlay ...
Written by : Azyyati Liah
2 Comments

Resepi Sandwich Tuna Mayonnaise Semestinya Mudah & Ringkas!

Read Article →
Lama nya tak kongsi resepi. Bila pergi Speedmart tengok harga tuna mayonnaise dalam tin tu mencecah RM5++ mulalah rasa nak DIY je. Perut...
Written by : Azyyati Liah
0 Comments

Serabei Cafe Putrajaya

Read Article →
Eh kenapa Putrajaya dah lain? Ok lama sangat tak pergi Putrajaya. Last visit 2 tahun lepas agaknya. Sebab nak naik Cruise Putrajaya. Itu...
Written by : Azyyati Liah
2 Comments

2016, Restoren Halal dalam Don Mueang International Airport

Read Article →
Curios kan? Eh betul ke ada restoren makanan halal di Don Muang Airport? Sesiapa yang pernah ke Bangkok mesti tahu, sebelum ni Don Muang...
Written by : Azyyati Liah
0 Comments