@azyyatiliah

Terapi Mata Setiap Pagi


Salam 16 Syawal 1437H

Korang dah habis puasa 6. Azie baru harini Day 2. Wish me luck supaya dapat habiskan sebelum Syawal berlalu pergi. Dan harini juga dah genap seminggu Azie buar surgery Rilex Smile dengan Prof Muhaya untuk buang rabun jauh. Hari ni hari terakhir titis ubat No.1 & No.2. Ubat No.3 & No.4 kene continue lagi at least untuk 3 bulan.

Jadi entry blog Azie untuk 3 bulan ni pendek2 jela ya. Hehe. Taknak pressure mata lama-lama mengadap laptop. Ini pun dah siap pakai spek Blue Control (yang acah2 protect mata dari semua benda digital). Pening pulak pakai spek ni awal2 (walaupun takde power). Nanti Azie buat satu entry khas untuk Rilex Smile ni.

Rilex Smile, mata perlukan masa sebulan - 2 bulan untuk sembuh sepenuhnya. Dalam tempoh tu perlu jaga mata sebaiknya. Jika lasik masa sembuh sepenuhnya dari 3 - 6 bulan.

Jadi ini terapi mata Azie setiap pagi! Bangun pagi sejuk sangat mata tengok pokok-pokok hijau gini. I likeeeee...





Dengan harapan mata ni cepat sembuh =)

Till then wassalam.

2 comments:

  1. cantik nian pemandangan nya
    jadi pengen bikin berkebun
    lampu gantung nya juga unik dan menarik

    silahkan kunjungi web kami
    terapi mata minus dan silinder ortho-K
    http://viooptical.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh...hai hai TERAPI PENGOBATAN MATA SINUS

      Delete