@azyyatiliah

Blogger Statistik


Assalamualaikum

Harini saja check statistik belog Azyyati Liah ni. Statistik paling tinggi rupanya entry tentang travel, bercuti, melancong. Semakin ramai rakyat Malaysia yang keluar negara bercuti. Bercuti sendirian berhad tanpa guna travel agent. Bila travel ni dapatlah berubah angin kejup. Celik mata dan celik minda tengok suasana, culture negara orang. Dengan harapan dapat banyak pengalaman dan luas pengetahuan. Amin. Mudah-mudahan. *mood tak sabar nak travel lagi nihhhh*



Cerita Krabi di tangga teratas.

Rakyat Malaysia suka pi Krabi eh ^__^



Lepas setahun tulis tentang Krabi ni, tak sangka orang dah view sampai 40K. Huhu. Terima kasihla siapa yang view tu. Mudah-mudahan beri manfaat. Ada input yang korang dapat.  Blogger terlajak laris mesti sehari je 40K orang view kan. Patutla dapat income banyak melalui blog. Takpa rezeki masing-masing =))

Till then wassalam.

4 comments:

  1. Replies
    1. Hai Mar Mansor,

      Haah dear. Boleh kata hari-hari orang search pasal Krabi nih. Hihi..Tapi itulah Krabi memang best dan pulau2 di lautan andaman tu santeekkkkk! Takperlu bajet yang tinggi dah mudah sangat nak pergi tanpa travel agent =))

      Delete
  2. tahniah azy, sememangnya entri info tentang travel dan tempat2 menarik ni selalu hit di blog, Alhamdulillah ia bermanfaat buat orang lain kan, teruskan dear, berkongi yang baik2, in shaa allah.

    ReplyDelete
  3. eheheh rakyat Malaysia memang suka melancong.. baik dalam or luar =)
    mana tuuuu next destination..

    ReplyDelete