@azyyatiliah

TIP MELANCONG



Salam Isnin semua. Quick update ja nih. Sejak ada form 'contact me' , ramai pulak yang personal mesej bertanyakan tip melancong ke KRABI, MELBOURNE dan HONGKONG terutamanya. Terima kasih semua atas perasaan ingin tahu anda tuuuu =) Nampak sangat anda semua pun suka travel kan.

Sepuluh jari memohon ampun dan maaf sebab tak dapat nak reply kesemuanya *sedih*  Harapnya anda semua dah baca entry berkaitan yang telah dikongsi di blog. Rasanya dah kongsi/menaip sedetail yang boleh. Penat tau tulih panjang-panjang tapi orang takmo baca. Mohon korang baca dulu kat situ ye. If ada apa-apa yang nak tanya boleh tanya di ruangan komen. Insya Allah I will try my best to answer all your questions. Sebab kadang-kadang orang tanya soalan yang sama dan dah kongsi pun dalam blog. Takmo tanya soalan berulang plisssss. Hehe. 

Haaaa..nantikan tip melancong seterusnya penghujung tahun ni... kaki tangan semua dah menggeletis nak travel lagi. Jika panjang umur dan tiada aral 2 negara bakal dijejaki. Perancangan masih dibuat. Excited!!!

Dah melancong jauh-jauh kene buat album tau! Nanti Azie share cadangan cara buat DIY photobook yang best!

KOT-KOT la ada yang baru sampai blog ni kebetulan pulak memang anda ada perancangan ke tempat-tempat di bawah dan berminat nak baca TIP MELANCONG yang tak seberapa ni jemputla tekan tekan link di bawah. Terima kasih semua. HUGS!!! ;



















One's destination is never a place
but a new way of seeing things 
- Henry Miller


SAYANG ANDA SEMUA!


2 comments:

  1. Waaaa seronoknya dapat melancong....btw salam perkenalan ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah =)
      Salam perkenalan.

      Delete