@azyyatiliah

Favorite Posts

Drone Cara RARE Ambil Gambar@Video

Read Article →
Assalamualaikum dan Selamat pagi Malaysia =) Gais, pernah dengar DRONE? Kebelakangan ini kita selalu dengar perkataan DRONE sentia...
Written by : Azyyati Liah
0 Comments

Resepi Ayam Berempah Paling Mudah, Paling Ringkas!

Read Article →
Assalamualaikum dan salam sejahtera =) Pheww! Memerlukan komitmen dan kejituan paling padu untuk menaip entry pagi ini *mood malas* ...
Written by : Azyyati Liah
2 Comments

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway!!!

Read Article →
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Uolssss, ini ada GIVEAWAY yang sangat BEST & OHSEM! Hadiahnya semua best-best. ...
Written by : Azyyati Liah
3 Comments

Bila Orang Muda Pun Nampak Tua

Read Article →
Goodmorning gais! Tahu tak, bila kita stress setiap hari, dengan dunia yang kian panas hangat dengan isu derma dan 1MDB dan lapisan ozo...
Written by : Azyyati Liah
0 Comments

Cara 'Renew' Passport Malaysia 2015

Read Article →
Salam semua. Pagi ni (Khamis) lepas Solat Subuh terus siap-siap pergi Jabatan Imigresen Malaysia (Jabatan Imigresen Malaysia Negeri Sela...
Written by : Azyyati Liah
62 Comments

TIP MELANCONG

Read Article →
Salam Isnin semua. Quick update ja nih. Sejak ada form 'contact me' , ramai pulak yang personal mesej bertanyakan tip melancong ...
Written by : Azyyati Liah
2 Comments

Uyaina Juara Pencarian Nona Manis 2015

Read Article →
Anda tengok ke rancangan Pencarian Nona Manis 2015 jam 2pm tadi di TV3?  Dah tahu kan siapa pemenangnya? Tahniah Uyaina kerana dinoba...
Written by : Azyyati Liah
2 Comments