@azyyatiliah

Teaser: Cuba teka saya kat mana? Saya Saya kat mana?



Assalamualaikum


Allah! Bersawang balik dah blog ku ini. Pengunjung pun makin kurang...makin kurang. Lately ni tak berapa nak rajin update blog. Betul la kata pakar-pakar motivasi...salah satu cara untuk mengekalkan momentum adalah JANGAN BERHENTI terlalu lama. Berhenti di sini maksudnya berhenti melakukan sesuatu yang anda berkobar-kobar nak buat. Ni dah berhenti lebih dari lima (5) hari, maka momentum menulis blog berkurangan lama-lama kelauuuuuut andaman! Hiks.

Ni tengah mencari ilham untuk kembalikan momentum menaip. Jemputlah layankan dulu gambar-gambar teaser ni. 

Tekalah saya kat mana? Saya kat mana?



























Confirm lah dapat teka kat mana kan?! Rupanya menghilang di Kepulauan Lautan Andaman gitu.

Tunggu episod penuh trip kali ni. Banyak tips nak share nih. Hihi...



2 comments:

  1. kek Krabi rupanya....jgn lama menyepi...sis JM setia menunggu

    ReplyDelete