@azyyatiliah

Pernah dengar Basic H?


Assalamualaikum


Pernah dengar BASIC H?

Confirmla korang taktahu apa itu Basic H kan?

Basic-H ni pencuci kegemaran Azie. Multipurpose cleanser yang TERbaik.

Dia ada 1001 kegunaan. Tinggal kita explore je. Nak tahu apa kegunaannya?

Sila scroll down ke bawah
.
.
.
.
.
.
.

Tadaaaaaa! Hilang. Nampak tak?

Kuali berkerak hitam yang berminyak hilang! Bukan baju je rendam, kuali pun kene rendam. Hiks.

Kucing pun kene mandi dengan Basic H. Barulah bersih. Lepas tu sila jemur kucing ni bagi bulu dia kering.

Mop lantai dah tentulah wajib hilang


Yang bestnya, ia adalah ORGANIK. TAKDA CHEMICALS.
Selamat untuk kanak-kanak dan family kita. 


Semua ini pengguna Basic H. Menarik kan?

Jujurnya Azie pun pengguna Basic H juga. 

Azie buat siram pokok, surprisingly daun-daun pokok hijau segar.

Buat basuh baju yang terkena minyak-minyak ketika menggoreng. Pun tanggal!

Ada yang basuh kepala anak yang terkena KUTU. Kutu pun mati. Hairan kan? Apa kaitan? Basic H kandungannya ekstrak kelapa. Kutu alergik dengan kelapa eh?

Tahan lama. Bertahun tak abis. Sebab setiap penggunaan hanya gunakan beberapa titik sahaja.


Harga?

Murah je. RM46 sahaja termasuk postage!

Perkenalkan......

HOME CARE SHAKLEE

Semuanya organik dan bebas bahan kimia.




2 comments:

  1. Bagusnya produk ni! Pelbagai fungsi :)

    ReplyDelete
  2. Hamoboihhh... kucing pun boleh dimandikan dengan ni (sampai string muka kucing tu)... masuk lagi satu list nak beli kat Shaklee ni... semakin lama semakin menarik pulak

    salam kenal dan salam singgah

    ReplyDelete