@azyyatiliah

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com


1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com



Assalamualaikum

Ya Allah! Lama nyerh tak hupdate blog. 

Now, I'm back. Sedang seronok berblogwalking, ternampak giveaway yang menarik anjuran Farah Waheda yang fames dengan Bubblynotes tuuuuuu

Haruslah join!

Dari penulisan boleh dapat rasakan yang Farah ni jenis peramah & mudah didekati. Lagi-lagi pulak bila TERklik pada Bubbly Owner, rupanya sebaya!
CBN pulak tuh! Errr kenal ke Mariana Meor Alias? heheh..

Blog Farah banyak berkisar tantang Ash (anak kesayangan Farah), dah nama pun parenting blog kan. Ho-ho-ho. Boleh nampak Ash tu penghibur hati Mummy nya . Kadang lucu jugak membacanya. Azie pun tumpang seronok! Azie doakan moga Ash menjadi anak soleh dan menjadi penyejuk hati Mummynya bila dewasa nanti.

 Yang penting banyak parenting tips turut dikongsi dalam Bubblynotes. Seswaai sangat untuk ibu-ibu muda nih. Mudaa ker? Hiks. Thanx Farah sebab sudi berkongsi banyak perkara. Azie doakan moga Farah terus sukses dalam apa juga yang dilakukan dan sukses dalam dunia bloging. Jangan berhenti menulis K?




Tarikh tutup: 12/01/2015 - 31/01/2015

Nak join sama? Klik je banner di atas, Zaaasss anda akan terus ke Bubblynotes!


Good luck dearies -D


8 comments:

  1. azie, nana satu kelas dengan Farah semasa di CBN dulu... dari form 4 sampai form 5. ^_*... thank you sebab sudi sertai mini GA Farah, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. good luck kepada mereka yg join ye

    ReplyDelete
  3. http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  4. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Salam singgah,
    berminat sponsor giveaway? klik sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh...

    ReplyDelete
  7. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  8. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete