@azyyatiliah

Last Call


Assalamualaikum



Morning! Semalam hujan sepanjang hari, hari ini baru nampak sedikit cahaya matahari. Walaupun hujan, urusan jual beli Shaklee berjalan seperti biasa. Hiks. Cumanya kain haruslah berjemur dalam rumah.  Dah macam kedai bundle pulak baju bergantungan sana sini. Selagi ada tempat sangkut habis semua nak sangkut. 

Cadangnya hujung minggu ni nak balik kampung. Tapi terpaksa ditunda kerana banjir besar sedang melanda pantai timur. MasyaAllah sedih sangat bila tengok gamabr-gambar di Pantai Timur yang dikongsi di wasap group oleh ayahbonda, sepupu & sedara mara yang ada di sana. Memang tenggelam. Dengan tanah runtuh nya di Grik dengan ombak pantai yang dah sampai ke rumah penduduk kampung di Kelutut Terengganu. Pusat pemindahan pun sudah ditenggelami banjir. Ya Allah ngeri sangat! Minta-mintalah Allah jangan turunkan bala atau malapetaka ketika ini. Jom doa beramai-ramai ye. 



Urusan harian tetap diteruskan. 

Dengan cuaca sekarang ni ramai yang mengambil suplemen terutama Vitamin C untuk imunisasi. Selain tu, ada juga yang pilih suplemen sebagai cara alternatif tambahbaik kesihatan tubuh badan. 


Sedia untuk dihantar kepada customer tersayang -D

Vitamin semua ini telah disambar orang

Untuk urusan postage

Jadi, rakan-rakan blogger yang nak cuba supplemen / vitamin Shaklee ni boleh whatsapp/text/telegram Azie.



Beli 2 kotak PERCUMA 1 kotak. Harga sekotak RM298
*kalau nak lagi EXTRA diskaun sehingga 15% boleh whatsapp  Azie
1 kotak ada 15 sachet
2 kotak untuk penggunaan sebulan
PERCUMA keahlian Shaklee bernilai RM75




Vitamin C Beli 6 botol PERCUMA 1 botol
1 botol ada 180biji
Anggaran untuk 3-6 bulan penggunaan
Harga sebotol RM92.50
Harga untuk 6 botol adalah RM555
Ada yang beli 6 sekaligus!
Beli 2 botol ada 5% diskaun
Nak beli 1 pun boleh -D


Vitamin E Beli 6 botol PERCUMA 1 botol
1 botol ada 120 biji
Anggaran untuk 4 bulan
Harga sebotol RM149
Harga untuk 6 botol RM894
Beli 2 botol ada 5% diskaun
Nak beli 1 pun boleh juga

PROMOSI di atas sehingga 31 Disember 2014 sahaja
Bermula April 2014, GST akan dikenakan! Get ur Supplement Today!
Selain vitamin di atas, yang lain-lain pun ada diskaun juga. 


Jagalah kesihatan kita sebaiknya!


No comments:

Post a Comment