@azyyatiliah

Bonus!!


Assalamualaikum



Morning semua. Hari ini nak cerita pasal Bonus Shaklee. Setiap 14hb Shaklee akan bagi cash bonus terus ke akaun bank. Gaji bulanan kita, tiap-tiap bulan kita dapat amaun yang sama. dan setiap tahun ada la increment berdasarkan ikut performance. Tapi dengan Shaklee kita sendiri decide, nak banyak ke nak sikit ke, usaha pulak kena la ikut kehendak. Jika anda kerja keras bulan tu, maka lebatla bonus. Bonus mengikut usaha dan kerja keras kita.

Ini adalah potential income per year yang anda boleh dapat dari Shaklee mengikut level / ranking. Contoh pada level Supervisor pendapatan setahun dalam anggaran 20K. Jadi sebulan dalam RM1K ++. Sebagai extra income consider okla kan. Commitment untuk part time 2 jam sahaja sehari fokus tentang business seperti sharing di FB, Instagram, reply Text / telegram customer, update blog, study pasal product dan lain-lain.


Yang bestnya, TAK PERLU labur duit banyak-banyak dalam Shaklee. Takperlulah nak buat loan bagai dengan bank. Hanya RM65 untuk yuran keahlian seumur hidup tapi perlu MELABUR BANYAK untuk USAHA, KOMITMEN dan MINAT yang bersungguh-sungguh. Tiada istilah goyang kaki. Pastu uols semua jangan risau, ada coach yang power-power akan guide anda through the journey. Coaching kami takperlu jumpa-jumpa kat Coffee Bean. Memadai closed group di FB, Whatsapp Group & Telegram sahaja. Mudah bangat! Yang TERistimewanya uols akan diberi segala macam TIPS untuk MENJEMPUT REZEKI dan berjaya dunia akhirat. Serious, seronok berkenalan dengan mereka walaupun hanya di alam maya. 


Pada Azie pula, Shaklee bukan setakat beri bonus lumayan, tapi kesihatan kita pun makin lumayan. Shaklee dah jadi my everyday suplemen. Walaupun umur kita MAKIN MENINGKAT dan MAKIN SENIOR tapi janganla kita biarkan kulit dan tubuh kita pun tua. Biar umur saja berjalan dan ingat uols jangan tua sebelum waktunya. 


Tapi sebenarnya perasaan yang paling best bila dapat bantu orang. Kita boleh jadi rapat dengan customer walaupun kita tak kenal dia. Dia tak kenal kita. Tak tahu nak describe camna perasaan ni. Rasa bahagia. Gittu. Sebab tu Azie masih terus setia dengan Shaklee. Banyak beri nilai positif dalam kehidupan.






Azyyati Liah
0126356345 (SMS/Whatsapp/Telegram)
azyyati@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Shah Alam Puncak Alam Puncak Perdana UITM Puncak Alam Subang Saujana Utama Senawang Seremban





5 comments: