@azyyatiliah

5 Supplemen BERKESAN Untuk Kulit


Assalamualaikum


Azie pernah jadi remaja dan kini telah melepasi alam remaja sebagai wanita dewasa. *puiii ayat tak boleh blah!*  Masa remaja Azie memang selalu search perkataan ni 'NAK KULIT CANTIK' 'NAK KULIT BERSIH' 'PETUA KULIT PUTIH'  'PETUA KULIT LICIN' di enjin carian YAHOO. Haha. Takpun guna enjin carian MSNOh, klasik sungguh! Masa tu takda GOOGLE lagi. Eh tiba-tiba teringat masa zaman dulu guna komputer CPU leper. Suka chating guna identiti 'bethefairest' dekat IRC (Internet Relay Chat) dan ICQ. *Siapa pernah guna??* Nampak tak? Keinginan nak kulit putih tu meluap-luap sampai ID pun adoi la hai. 


Masa tu maybe Shaklee dah ada di Malaysia tapi tidak berkembang pesat macam sekarang ni. Hangat diperkatakan. Sekarang ni confirm iklan Shaklee selalu bersiaran di wall facebook korang kan. Hiks. Masa tu hasil carian Azie dah tentulah guna bahan-bahan semulajadi seperti tomato, timun, bedak sejuk, serbuk kayu manis kunyit segala. Dan memang Azie gigih buat semua tu. Ishh bila teringat balik..... macam manalah jiwa kental sangat boleh tahan bau tomato kat muka, tepek timun yang melekit-lekit tu di muka. Tu belum lagi tepek kulit kayu manis yang MasyaAllah pedih giler! Takpun tepek bedak sejuk. memang best tapi bila kering masalah habuk bedak sejuk tu pulak masuk dalam lubang hidung. Lagi haru, bukan di muka sahaja u. Siap buat satu badan! Sampai lenyek kulit tomato tu disental keseluruh badan *eh tomato dengan timun je tau*   Ish ish ish. Memang selalu hilang la tomato dengan timun dari fridge IBU. Itu dah satu masalah. Masalah ke-2 haaa bilik air tu sapa nak basuh pulak dah sepah-sepah dengan biji tomato dan biji timun tu. Haruslah bilik air pun bau tomato. Memang hazabedah betul lah! Pastu tak rajin dah nak buat tiap-tiap bulan. Buat sekali je. Masalah. Masalah. 


Yes, sekarang ni masih mahu kelihatan cantik, tapi dengan cara yang SELAMAT. Makanya, supplemen atau vitamin la jadi pilihan. Setelah survey dan buat research tekan-tekan keyboard, rupanya Shaklee vitamin dari bahan semulajadi jugak. September tahun lepas secara official menjadi brand pilihanku. Mudah, cepat, praktikal dan berkesan. Syukurlah! Jadi Azie nak kongsi 5 supplemen yang boleh anda pertimbangkan untuk kesihatan kulit. Sharing is caring!


VIVIX, ESP, Vitamin C Sustained Release, Vitamin E, C0q10, Kolagen


VIVIX: The World's Best Anti Aging Supplement


C0q10: Sesuai untuk wanita yang sering berjemur di tengah panas. Hah makan ni sebulan sebelum Hari Sukan Sekolah!


Sumber premium kolagen: Proven Effective in ONLY 8 weeks


Dengan sistem Proprietari, pembesasan vitamin C secara perlahan-lahan selama 5 jam (satu jam : 11/2 buah oren)


Antioksida yang tinggi


Serbuk Protein terbaik


 ANDA MASIH TIDAK TERLAMBAT UNTUK MEMANJAKAN KULIT ANDA DENGAN SPA SHAKLEE


Klik ikon di atas untuk pembelian terus secara ONLINE


Azyyati Liah
0126356345 (SMS/Whatsapp/Telegram)
azyyatiliah@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Shah Alam Puncak Alam Puncak Perdana UITM Puncak Alam Subang Saujana Utama Senawang Seremban


No comments:

Post a Comment