@azyyatiliah

Jeragat, sush..pergi main jauh-jauh!


Assalamualaikum

Siapa ada jeragat macam ni?  
.
.


ATAUPUN macam ni?
.
.


Biasanya orang yang selalu berjemur bawah matahari lagilah jeragat suka nak tumbuh segar di atas kulit muka. But don't worry. Setiap masalah ada jalan penyelesaian.


Jika sebelum ini sudah terlalu banyak menghabiskan wang untuk mencari produk penjagaan luaran, apa kata kali ini laburkan sedikit wang untuk penjagaan dalaman pula. Tengok bagaimana hasilnya. Rawat jeragat dari dalam dengan ambil suplemen. Jadikan suplemen Shaklee sebagai pilihan. Biar ia hilang secara semulajadi. Rawat masalah jeragat ini sehingga ke akar umbi.  Lepas itu tak perlu nak sembunyikan bawah foundation or makeup or naturactor or corrector or apa-apalah. Dah macam-macam term keluar.



Tak percaya? Jom lihat testimoni ni. Mereka adalah antara rakyat Malaysia yang mempunyai jeragat di kulit wajah dan mengambil suplemen Shaklee sebagai jalan alternatif untuk hilangkan jeragat.

TESTIMONI 1
Pengguna ini berasal dari Brunei dan telah makan collagen powder Shaklee selama 6 minggu. Dan hasilnyaaa...tadaaaa....seperti di bawah.


Yeaaahh, saya tahu sebab saya pun makan kolagen Shaklee juga. Ahaksss.

 Jadi untuk orang di luar sana yang ada masalah jeragat, Collagen Powder Shaklee is highly recommended! 1 box ada 15 sachet. Bulan ini (September 2014) beli 6 box PERCUMA 1 box.  Azie sendiri alhamdulillah tiada masalah jeragat pun makan juga kolagen ni. Whatsapp me for best price. 




Ada pula yang kata kolagen Shaklee mahal. Sesuai untuk golongan bekerjaya sahaja, kami adik-adik yang masih student cannot afford la. Takpe, sini Azie senaraikan suplemen pilihan untuk cuba.

Energizing Soy Protein (ESP)  
memastikan sel badan sentiasa sihat dan berganti setiap 21 hari. Ini kerana protein sangat-sangat penting dalam pembentukan sel-sel baru

Vitamin B dan C
kedua-dua vitamin ini sangat penting untuk membantu pembinaan kolagen

Vitamin A dan E 
sebagai antioksidan yang penting selain anti penuaan dan membantu pengawalan pertumbuhan sel abnormal.

GLA 
membantu keseimbangan hormon dalam badan.


TESTIMONI 2
Pengguna ini ambil SET D ( Vitamin C, Vitamin E, B-Complex) + GLA. Selepas 25 hari. Tadaaaaa....
.
.




TESTIMONI 3
Pengguna ini ambil Vitamin C dan Alfalfa. Dalam 6 bulan hilang sepenuhnya. Kulit menjadi lebih cerah dan sekata.




Berkesan juga ;D 
Jom hilangkan jeragat di muka. 
Jadi yang ada jeragat jangan malu-malu whatsapp or text Azie. 
Tak tahu nak ambik set yang mana?
InsyaAllah Azie akan cuba bantu. 
Kalau tak mampu nak beli semua, set bajet ada. 
Lepas ni jeragat, sush..pergi main jauh-jauh!


Azyyati Liah
0126356345
azyyati@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Shah Alam Puncak Alam UITM Puncak Alam Puncak Perdana  Subang Saujana Utama Senawang Seremban



4 comments:

  1. Wowwww! Boleh dipertimbangkan utk beli ni :)

    ReplyDelete
  2. Insya Allah. Saya memang tengah baca-baca pasal Shaklee ni. Apa2 akan reach Azie :)
    Oh, saya tag Azie utk award ni
    Versatile Blogger Award #2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx dear for your support.
      Oh apekah itu? Tiba-tiba terasa sangat versatile :p
      Terima kasih kerana tag :)

      Delete