@azyyatiliah

Bengkel Nutrisi Shaklee 2014


Assalamualaikum

Wahai SID-SID (Shaklee Independent Distributor) sekalian, korang pernah tak pergi Bengkel Nutrisi Shaklee ni? Azie berpeluang untuk pergi tahun lepas. Seriously sangat bagus bengkel ini. Terutama yang baru jadi ahli Shaklee. Recommend sangat-sangat anda hadir ke bengkel ini. Korang yang tak jadi ahli lagi, kalau nak jadi ahli Shaklee hanya bayar RM65 je. Keahlian Shaklee seumur hidup. Tak perlu nak renew setiap tahun. Tak perlu nak maintain point setiap bulan. Kalau nak berbisnes dengan Shaklee, go on. Leader-leader akan guide or coaching anda sampai berjaya. Kalau nak jadi ahli untuk makan sendiri pun takpe. It's up to you. Tiada paksaan ok. Tak susah kan?

Patah balik cerita tentang bengkel :p Bengkel ini dikendalikan oleh pakar nutrisi Shaklee. Cik Puan Celine. Bestnya, ia dikendalikan dalam Bahasa Melayu. Memang fasih Cik Celine kita tu. Bengkel ini akan cover pengenalan, kebaikan, khasiat untuk semua produk Shaklee. Masa ini lah baru anda akan tahu khasiat, kebaikan, fungsi suplemen Shaklee. Bukan main belasah je. Ketika ini juga anda akan rasa wahhh macam nak makan semua. Hihi. Itu yang Azie rasa. Pastu ada juga nota-nota berkaitan dibekalkan. Breakfast and lunch disediakan. Biasanya diadakan dari pagi sampai petang. Bayaran hanya RM40 je uolssss. Biasanya diadakan di hotel-hotel terpilih seluruh negara.

Tengok, duduk depan-depan muka penceramah dengan harapan jadi pelajar cemerlang
Besttttt ok dengar ceramah kesihatan

Nanti, ada juga aktiviti berkumpulan. Ada juga aktiviti berbentuk pertandingan. Jika menang berpeluang dapat hadiah. Hadiahnya dah tentulah barang Shaklee. Selain itu, ada juga sesi sharing orang-orang lama yang dah makan Shaklee. Shaklee effect. Best bila dapat dengar perkongsian mereka. Macam-macam experience mereka dengan Shaklee. Kat sini juga dapat kenal dengan ramai SID. Masa Azie pergi tu, sempatla belek kulit diorang ni. Memang flawless, licin, meletop kebabom. Aperla yang diorang makan ni. 

Aktiviti berkumpulan. Siap ada pembentangan tau tak.
Ujian B-complex. Buh kejup je dalam gelas ni, tiba-tiba hancur dah. Korang yang makan B-Complex ni pasti selalu dapat kencing kalor kuning kan? heheh
Masa ni, baru duk heboh-heboh Shaklee Online. So dapatlah manual ni buat kenangan!

Apa lagi yeerr...bengkel ni pun diadakan dalam bahasa mandarin. Just alert dengan message Shaklee je. Actually dari masa ke masa Shaklee juga akan buat health talk. Talk berkisar macam-macam tajuk. Untuk bakal ibu, untuk anak-anak, untuk kesuburan, untuk kekal cergas, rahsia kesihatan lelaki dan macam-macam lagi. Untung kalau join. Dah le FREE!

Adik-adik Shaklee & I. Sempat bergambar kenangan gitu. Baru je kenal kat sini.
Ok tu je nak citer :P
Kalau nak jadi ahli, meh call Azie.

Azyyati Liah
0126356345
azyyati@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Shah Alam Puncak Alam Puncak Perdana UITM Puncak Alam Subang Saujana Utama Senawang Seremban



No comments:

Post a Comment