@azyyatiliah

Bawa Nutriferon Untuk Travel



Assalamualaikum


Perasaan tak tahu nak cerita. Gementar ada. Nervous ada. Paling ketara perasaan EXCITED!

Kenapa? Lagi beberapa hari sahaja lagi nak fly ke luar negara. Negara mana? Rahsia dulu. Stay tune for next update ok. Flight hari Sabtu ni. Rasa nak pack-pack barang macam awal lagi. Kali ni pergi seminggu juga. Sama macam Hong Kong dulu. 

Dulu masa pergi Hong Kong memang bawa suplemen kerana ia sangat membantu. Pergi dulu masa musim sejuk serta berangin, jadi hari-hari saya dan suami makan Vitamin C supaya tak kene flu dan tak demam. Terutama suami, hidung memang sangat sensitif. Lagi-lagi kalau cuaca terlebih sejuk. Bimbang sangat kalau sok-sek-sok-sek. Boleh hilang mood vacation. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. 

Kali ni mahu bawa....
.
.
  NUTRIFERON


Fungsi NUTRIFERON  
  • mengaktifkan interferon tubuh badan untuk menguatkan sistem imunisasi
  • melindungi dari jangkitan selesema, flu, viral, bakteria dan kanser

Keistimewaan/kebaikan/kelebihan NUTRIFERON
1. Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari - membunuh T-cells, B-cells dan makrofag
2. Melawan kanser dan tumor 
3. Mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi
4. Melindungi dari influenza
5. Meringankan stress dan kelesuan
6. Melambatkan penuaan
7. Mengurangkan infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatatis B & C
8. Masalah menopaus akan menjadi lebih baik
9. Mengurangkan sympton akibat ketidakseimbangan endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, jerawat, kegelisahan, mood swing


Kandungan NUTRIFERON



Info NUTRIFERON

Interferon ditemui oleh Dr Yasushiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954. Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis sebatian dan 200 jenis herba yang berlainan, Dr Kojima berjaya membangunkan satu-satunya Interferon semulajadi di dunia (Nutriferon) menggunakan 4 ekstrak tumbuhan di atas. Formula yang digunakan adalah semulajadi, selamat, tulin dan berkesan. Penemuannya dan rekaannya telah diikitiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi. Nutriferon Shaklee telah dipatenkan dan ia formula eksklusif. Tidak dijual di kedai-kedai lain. Hanya boleh didapati di Shaklee.

Nutriferon dalam bentuk sachet. Mudah sangat untuk dibawa ke oversea / outstation. Sesuai untuk traveller. Digalakkan ambil bersama Vitamin C. 1 paket sehari. Tuang terus ke dalam mulut atau bancuh dengan minuman panas atau sejuk pada bila-bila masa. Selebihnya serah pada Allah!


Azyyati Liah
0126356345
azyyati@gmail.com
Pengedar Sah Shaklee Shah Alam Puncak Alam UITM Puncak Alam Subang Saujana Utama Senawang Seremban


6 comments:

  1. Salam singgah dan akak follow sini ye..
    Terima kasih sudi follow akak ^_^

    ReplyDelete
  2. nutriferon memang wajib bawa.. umie pun selalu bawa nutriferon dalam beg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rata-rata Azie tanya ibu-ibu shaklee ni semua memang standby nutriferon dalam handbeg. Lagi2 yang ada anak-anak kecil. Thanx Umie datang singgah :)

      Delete
  3. Done follow sini :-)
    Hepy holiday ye Azie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq JM. Cecepat update entry Jepun tu. Tak sabar nak baca.

      Delete