@azyyatiliah

Vitamin Cantik Shaklee & Vitamin Cinta Shaklee



Assalamualaikum.


Ehem. Ehem. Baca ni.


"Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dlm menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya. Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.
Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekananNitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan." - dipetik dari blog Kak Ceri


"Vitamin E terlibat secara langsung dalam pembentukan hormon yang melibatkan seks dan kesuburan iaitu androgen, estrogen dan progesterone. Ia memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki supaya dapat bertemu dengan ovum. Vitamin E membantu pasangan yang mempunyai masalah dingin terhadap hubungan intim kerana vitamin E boleh meningkatkan 'sexual desire' dan menikmati hubungan cinta dengan lebih baik. Vitamin E juga meningkatkan LIBIDO dan meningkatkan pengaliran darah ke organ seks lelaki dan perempuan. Vitamin E juga membantu meningkatkan tahap testosteron dalam badan anda. Tanpa testosteron yang cukup dalam badan anda, stamina seksual anda dan keinginan seksual boleh berkurangan." (Credit: http://nurulaziyana.blogspot.com/)

Ok ini sumber makanan yang mengandungi vitamin E





Macam AL ambil suplemen vitamin E. Pilihan hati AL dah tentulah Shaklee. Ambil sebiji setiap hari. (Psssttt.. kadang-kadang TERmiss jugak. Ahaksss)



1 kapsul vitamin E Complex Shaklee ni mengandungi...

Tak mampu AL nak telah 8kg bayam..


Actually formula Vitamin E Shaklee ini telah ditambah baik dengan ekstrak biji anggur.


  • Ekstrak biji anggur mengandungi pelbagai khasiat kesihatan iaitu protien, lipid, karbohidrat dan polifenol
  • Kuasa antioksidan polifenol - dlm erti kata lain minyak biji anggur ni amat berkesan mengatasi masalah kanser serta amat baik utk awet muda dan utk memelihara kecantikan dan 'grape seed extract' terbukti berkesan menguatkan sistem imun badan, menurunkan paras kolestrol, menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul
  • Melambatkan penuaan
  • Salah satu phenol yang ditemui dalam biji anggur ialah OPC (oligomeric Proanthi Cyanidin) ni lebih tulen berbanding kumpulan fitonutrien yg lain). OPC ni memelihara tubuh dari penuaan sebelum masanya. OPC juga terikat dengan kolagen. Senang cerita, procyanidin ini juga membantu kulit lebih elastik, membuatkan seseorang nampak muda secara semulajadi.




'The most powerful Vitamin E' katanya! - 20 kali lebih berkuasa dari vitamin E dan 50 kali lebih berkuasa dari vitamin C *macam hebat je kan bunyinye*



Kenapa pula dipanggil vitamin cantik?


Anti-Penuaan – 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, jerawat dan bintik penuaan. Mampu memulihkan tekstur kulit dan tona muka, dada dan otot peha.

Membaiki Parut – Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka unutk mengurangkan kesan parut. 
Sumber: celikvitamin.com



Mari baca testimoni!!









Teruja tak? 



Hihi. AL pun memang makan Vitamin C, B-Complex, Shaklee Collagen Poweder & Vitamin E. Alhamdulillah puas hati dengan tekstur kulit sendiri.


Ini cara memilih Vitamin E yang dirujuk dari buku Dr. Bruce Miller





TIPS1: Ambil 1 biji, pecahkan dan sapu pada kulit sebelum tidur. Esoknya bangun dah cuci muka. Hasilnya pasti kulit muka mulus dan gebus. Opss ini hanya untuk Vitamin E Shaklee ye. Jenama lain or yang uols beli kat farmasi AL tak tahu keberkesanannya.

TIPS2: Ini adalah vitamin semulajadi bukan vitamin sintetik. Sumber semulajadi adalah lebih baik kerana ia lebih mudah diserap oleh badan berbanding sumber kimia/tiruan. Oh oh oh 1 botol ada 120biji untuk 4 bulan.  Harga sebotol RM149.

TIPS3: Siapa yang ada masalah berdengkur malam, boleh cuba Vitamin E ni.


TIPS4: Bulan ni beli 6 percuma 1. Boleh kongsi ramai-ramai dengan kawan-kawan, sedara-mara. Bayar untuk 6 dapat 7. Dapat free ahli. Nak harga murah kene emel AL ye.


Oh-oh-oh yang nak jadi ahli Shaklee pun boleh emel azyyatiliah@gmail.com. Daftar ahli kini online sahaja. Bagi butit-butir maklumat yang diminta, key-in dan tadaaaa...siap! Terus boleh shopping! AL akan ajar step-by-step.


Kalau takmahu jadi ahli pun takpe. Klik je button 'Beli Sekarang' di bawah untuk ORDER TERUS DARI SHAKLEE MALAYSIA. Barang akan dihantar terus ke pintu rumah anda!


"Vitamin Cinta Buat Suami Isteri" 


"Vitamin Cantik"

Ok selamat makan vitamin cantik & vitamin cinta!


Pn Azyyati Liah (Azie)
Harga dijamin puas hati
azyyatiliah@gmail.com
012-6356345
Pengedar Sah Shaklee Shah Alam Puncak Alam UITM Puncak Alam Subang Saujana Utama Senawang Seremban

No comments:

Post a Comment